П`ятниця, 19.04.2024, 04:32
Заробіток в інтернеті
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Статті про заробіток [29]
Ігри на гроші в інтернеті [5]
Лохотрони в інтернеті [3]
WebMoney [2]
Корисні статті [4]
Монетизація та реклама сайту [2]
Сайт від а до я [2]
Наше опитування
Головна » 2013 » Листопад » 30
З кожним днем в мережі інтернет з'являються все більше і більше сайтів . Якщо перерахувати їх кількість то мені здається воно буде близько 300 мільйонів . Майже кожна людина який створює сайт , він створює його з метою щоб на ньому заробити ...

але вважаю , не варто завжди думати про гроші , потрібно вкласти всю свою душу так би мовити в створенні того чи іншого сайту , розкрутити його , потім вже вам буде легко на ньому заробити. Не потрібно відразу після створення пхати його рекламою , партнерськими програмами і так далі , це може негативно вплинути як на пошуковики так і на відвідувачів сайту.

Давайте зараз поговоримо про сам процес створення сайту. Розберемо цей процес на кілька етапів , а саме:

- Визначаємося з тематикою сайту;
- Вибираємо домен та хостинг ;
- Вибираємо движок ( CMS) ;
- Оформляємо (дизайн , контент).

Почнемо з кроку № 1 - визначає ... Читати далі »
Категория: Сайт від а до я | Просмотров: 1231 | Добавил: alexbz | Дата: 30.11.2013 | Комментарии (0)

Дана стаття присвячується новачкам , а саме тим , хто хоче самостійно створити сайт , але не знає як це зробити. Ми докладно розглянемо , як можна створити сайт самостійно , які інструменти для цього знадобляться , і це допоможе вам у його створенні.

Отже , перед тим як приступити безпосередньо до статті по самостійному створенню сайту , я б хотів зупинитися на деяких ключових моментах. Оскільки стаття призначена для новачків , то давайте для початку розглянемо кілька основних термінів. Це потрібно для того , щоб у вас не виникло жодного непорозуміння при прочитанні матеріалу .

Хостинг - в даному випадку під цим словом мається на увазі послуга з надання обчислювальних потужностей для фізичного розміщення ваших сайтів і будь-який інший інформації на сервері, що постійно знаходиться в мережі Інтернет. Саме завдяки хостингу ваші сайти постійно доступні для відвідувачів з будь-якої точки світу. Головне , щоб у них був доступ до ... Читати далі »
Категория: Сайт від а до я | Просмотров: 1204 | Добавил: alexbz | Дата: 30.11.2013 | Комментарии (0)

Заробіток
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024Зробити безкоштовний сайт з uCoz