П`ятниця, 19.04.2024, 06:42
Заробіток в інтернеті
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Статті про заробіток [29]
Ігри на гроші в інтернеті [5]
Лохотрони в інтернеті [3]
WebMoney [2]
Корисні статті [4]
Монетизація та реклама сайту [2]
Сайт від а до я [2]
Наше опитування
Головна » 2013 » Листопад » 30 » Як створити сайт ?
13:40
Як створити сайт ?
З кожним днем в мережі інтернет з'являються все більше і більше сайтів . Якщо перерахувати їх кількість то мені здається воно буде близько 300 мільйонів . Майже кожна людина який створює сайт , він створює його з метою щоб на ньому заробити ...

але вважаю , не варто завжди думати про гроші , потрібно вкласти всю свою душу так би мовити в створенні того чи іншого сайту , розкрутити його , потім вже вам буде легко на ньому заробити. Не потрібно відразу після створення пхати його рекламою , партнерськими програмами і так далі , це може негативно вплинути як на пошуковики так і на відвідувачів сайту.

Давайте зараз поговоримо про сам процес створення сайту. Розберемо цей процес на кілька етапів , а саме:

- Визначаємося з тематикою сайту;
- Вибираємо домен та хостинг ;
- Вибираємо движок ( CMS) ;
- Оформляємо (дизайн , контент).

Почнемо з кроку № 1 - визначаємося з тематикою майбутнього сайту . Я раджу вибирати ту тематику , в якій ви найкраще розбираєтесь , щоб надалі у вас не виникали проблеми при наповненні сайту і не тільки. Наприклад в житті ви дуже любите риболовлю , ви можете створити сайт про рибальство , де буде багато корисної інформації.

Як тільки ви визначилися з тематикою , переходимо до наступного кроку , вибираємо доменне ім'я (адреса вашого майбутнього сайту) і хостинг (місце, де буде розміщений вам сайт). Зараз є маса хостинг -компаній де ви можете зареєструвати собі домен і замовити хостинг , я рекомендую вам reg.ru або nic.ru , це одні з кращих хостингів в Росії , ви можете взяти TimeWeb , або ру - Hoser , вибирати вам , якість буде трохи відрізнятися , ну і обслуговування природно.

Дивлячись який сайт ви будете створювати , на яку кількість відвідувачів ви будете розраховувати. Вартість домену в зоні. RU в середньому 100 рублів / в рік , хостинг ~ 50 рублів на місяць ( в середньому). Перейдемо до третього кроку , це вибір движка.

Якщо ви створили сайт , на якому будуть новини , статті , ви можете взяти движок ( CMS - Система Управління Контентом ) Drupal - це безкоштовний движок , який не погано підійде для такої тематики . Так само, ви можете взяти DLE ( Data Life Engine ) , але цей вже платний , вартість ліцензії від 59 $ / рік . Якщо ж ви створили форум , раджу наступні форумні CMS :

- PHPBB ( безкоштовний);
- Форуму ( платний , якщо не помиляюся близько 199 $ / рік ) ;
- IPB ( Форум , вартість 175 $ / рік).

Це найпопулярніші форумні движки , вибирати знову ж вам.Еслі у вас блог , раджу або Joomla або WordPress , обидва движка функціональні і безкоштовні, і відмінно підходять для блогів.

Останній крок у нашому списку це оформлення сайту , користувачам має бути приємно перебувати на сайті , не потрібно робити його занадто темним , або ж навпаки , занадто яскравим , потрібно вибрати такий дизайн , який буде приємний оку.

Шаблони ( дизайни ) ви можете взяти з інтернету , або якщо у вас є гроші замовити індивідуальний дизайн для вашого сайту. З приводу контенту можу сказати одне , краще щоб на вашому сайті був унікальний контент , тобто не скопійований з інших ресурсів .

Після всього цього потрібно розкручуватися , давати рекламу , можна замовити прогін сайту по каталогах (наприклад на 1ps.ru ) . Після того як у вас з'явиться гарна постійна відвідуваність , ось вже тоді можна подумати про гроші.
Категорія: Сайт від а до я | Переглядів: 1232 | Додав: alexbz | Рейтинг: 2.0/1
Всього коментарів: 0
Заробіток
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024Зробити безкоштовний сайт з uCoz