П`ятниця, 19.04.2024, 11:31
Заробіток в інтернеті
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Статті про заробіток [29]
Ігри на гроші в інтернеті [5]
Лохотрони в інтернеті [3]
WebMoney [2]
Корисні статті [4]
Монетизація та реклама сайту [2]
Сайт від а до я [2]
Наше опитування
Головна » 2013 » Липень » 15 » Як не попастися на лохотрон в мережі Advisor
17:53
Як не попастися на лохотрон в мережі Advisor
Як не попастися на лохотрон в мережі Advisor

Лохотрони в інтернеті

Коли ви ходите по інтернету і шукаєте сайт про те як заробити в Інтернеті або хочете знайти казино для того щоб пограти. Але перед вами з'являється сила силенами різних сайтів один краще іншого і який вибрати ви не знаєте, думаєте варто йому довіряти чи це буде черговий лохотрон. На які трапляються багато новачків, як колись і я.

Що таке лохотрон я думаю ви знаєте, якщо ні, то це різноманітні способи обману або іншими словами просте шахрайство.

Що робити щоб не стати жертвою таких сайтів? Є досить простий і надійний спосіб як перевірити сайт на чесність. Це скористатися сервісом WebMoney Advisor.

WebMoney - це платіжна система в мережі Інтернет, а WebMoney Advisor це їх сервіс за допомогою якого будь-який користувач може подивитися на відгуки і зрозуміти можна довіряти сайту або краще його обійти стороною. Ці відгуки залишають користувачі цієї платіжної системи ви також можете ними стати просто зареєструвати гаманець WebMoney. Відгуки можуть бути як і позитивні так і негативні, і вже за кількістю відгуків можна зрозуміти можна довіряти сайту чи ні.

Щоб подивитися відгуки  потрібно перейти на сайт WebMoney Advisor  у правому верхньому кутку ви побачите місце пошуку, туди вставляєте сайт про який хочете дізнатися відгуки і натискаєте Enter. Для більш простого використання, Advisor можна встановити в свій інтернет браузер на головній сторіночки просто натиснути Встановити WebMoney Advisor. І тоді ви будете знати все про кожний сайт.

Найпоширеніші лохотрони в Інтернеті.

Одним з найбільш поширеним лохотроном стали лохотрони-поштовики. Вони розраховані на користувачів які шукають заробіток в Інтернеті. Тоість ці псевдо-поштовики обіцяють користувачеві за перегляд сайт 50 центів або навіть більше. Але мінімальну суму на виплату роблять 500 або 1000 доларів. Коли ви наберете мінімалку і почнете замовляти виплату вам запропонують відправити смс. І багато хто навіть не замислюючись, її відправляють, думаючи про те куди вже витратять свої гроші ``, відправили одну система знову пропонує відправити, другу і так поки в вас не закінчаться гроші на телефонному рахунку. Є й чесні поштовики на яких я і заробляю в інтернеті. Правда оплата за перегляд не 50 центів, а набагато менше але заробити можна непогано.

Чарівні гаманці - тут вам вже пропонують відправити певну суму грошей на інший рахунок і обіцяють повернути в 2 рази більше. Ще перший раз чи два якщо ви перекладете маленьку суму вам може і подвоять, але як говоритися жадібність фраєра згубила і багато хто починає відсилати великі суми сподіваючись на подвоєння але не тут то було, ніхто вам їх не поверне. Забудьте.

Ну і врешті розповім про программи для збирання бонусів - це програми які повинні збирати бонуси. Є сайти які за відвідування свого сайту платять бонус паро копійок, так от придумали такі програми які самі повинні збирати їх. До речі саме так мене надули коли я тільки починав користуватися інтернетом і мало того що я за програму заплатив гроші, так вони ще зламали мій гаманець і почистили під чисту. Так що запам'ятайте Халяви в Інтернеті немає!.
Категорія: Лохотрони в інтернеті | Переглядів: 10568 | Додав: Midav | Теги: Advisor, лохотрон | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Заробіток
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024Зробити безкоштовний сайт з uCoz