Четвер, 25.04.2024, 14:04
Заробіток в інтернеті
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Статті про заробіток [29]
Ігри на гроші в інтернеті [5]
Лохотрони в інтернеті [3]
WebMoney [2]
Корисні статті [4]
Монетизація та реклама сайту [2]
Сайт від а до я [2]
Наше опитування
Головна » 2013 » Липень » 15 » Заробіток на поштовиках, кращий поштовик
15:12
Заробіток на поштовиках, кращий поштовик
Заробіток на поштовиках, кращі поштовики

Як заробити на поштовиках

Як заробити на поштовиках в інтернеті

почтовикПочатковою стадією заробітку в інтернеті для кожного новачка є заробіток на поштовиках. Багато критикують цей спосіб заробітку в інтернеті, але все ж цим способом начинили свій шлях у сфері інтернет бізнесу багато відомих зараз людей.

Заробіток на кліках є першою сходинкою на шляху до великого і стабільного заробітку в інтернет. У цій статті ми поговоримо про перегляд листів, серфінгу та виконанні різних завдань і як заробити на поштовиках. Основна суть заробітку на поштовиках полягає в перегляді різних сайтів або виконанні різноманітних дій на них. Ви будете піднімати відвідуваність сайту або реєструватися і вам за це платитимуть гроші власники сайтів.

Заробляти на поштовиках можна близько п'яти доларів на день, в основному заробіток йде з виконання завдань. Я знаю таких людей що на завданнях примудряються заробляти 15-20 доларів на день, але це під силу одиницям. Особисто я заробив найбільшу суму за день це 5 доларів 60 центів. Але спочатку щоб вам стали доступні легкі і високооплачувані завдання потрібно набрати рейтинг вище, його можна набрати виконуючи дешевші завдання.

Перед тим як почати заробляти на поштовиках вам потрібно зареєструвати гаманець WebMoney.

Зараз давайте більш детально дізнаємося про сервіси для заробітку (поштовиках).

WMmail.ru кращий поштовик для заробітку на перегляді сайтів і виконанні завдань. Щодня цей сайт відвідує 25-30 тисяч користувачів. Виплата тут становить всього 10 центів, її можна набрати виконанням завдань за пару хвилин. Та спочатку вам буде важко, ви не все будете розуміти але з часом ви будете робити все на автоматі вже не замислюючись.


Seosprint.  - цей поштовик в порівнянні з першим відкрився нещодавно, але вже зібрав велику аудиторію користувачів, завдяки своїм інноваційним нововведенням. Адміни постійно намагаються покращувати поштовик як і для користувачів так і для рекламодавців.


Саме ці два поштовика на мою думку є самі функціональні і зручні для заробітку. Також існує ще безліч різних поштовиків але я вам напишу перевірені часом і найкращі для мене.


Web-ip.ru - Один з найстаріших  перевіреним мною проект, який працює з 2006 року, є дуже хороший сайт веб-IP. Він має купу своїх переваг. Я настійно рекомендую його Вам як новачкові, так і ветеранам які заробляють в мережі інтернет. Тут кожен може знайти свою нішу для розкрутки власного сайту, чи онримати додатковий заробіток в інтернеті


Cashtaller.ru - славитися своїми високооплачуваними листами в порівнянні з іншими поштовиками, нещодавно змінили свій дизайн на більш привабливий.


Profitcenter.com - Дуже хороший почтовик, чимось схожий на seosprint. Дуже багато серфінгу, листів, завдань. Рекомендую попробувати вам його.



Wmpublic.com -  хороший почтовик тут все дуже просто і зрозуміло.  Заробіток на кліках, серфінгу, завданнях. За рефералів дають 5 крудитів які можна обміняти на гроші.


Wmzona.com І останній і також дуже гарний почтовик, є все що і в попередніх но і багато свого що більше ніде не найти. Гарним виконавцям завдань дають безкоштовно реферафів і ще багато чого цікавого.


Ось саме ці поштовики я вважаю найкращими і всім раджу спробувати заробиляти на них.
Категорія: Статті про заробіток | Переглядів: 2401 | Додав: Midav | Теги: почтовик | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Заробіток
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024Зробити безкоштовний сайт з uCoz