Четвер, 28.03.2024, 14:17
Заробіток в інтернеті
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Статті про заробіток [29]
Ігри на гроші в інтернеті [5]
Лохотрони в інтернеті [3]
WebMoney [2]
Корисні статті [4]
Монетизація та реклама сайту [2]
Сайт від а до я [2]
Наше опитування
Головна » 2012 » Вересень » 19 » Звідки з'являються гроші в Інтернеті або хто і за що платить?
16:14
Звідки з'являються гроші в Інтернеті або хто і за що платить?
На відміну від думки більшості людей, не знайомих з електронними грошима, ті циферки, які відображаються на екранах користувачів електронних гаманців, пишуться не просто так. Вони є реальним еквівалентом паперових грошей, які зберігаються в банку. Кожну платіжну систему обслуговує свій банк, який виступає гарантом віртуальних грошей. І перш ніж в гаманці написати циферки, в сховище надходять реальні гроші. Таким чином, електронні гроші є дуже гнучким і зручним інструментом у системі розрахунків.

Подібні платіжні системи дозволяють розплачуватися за покупки, зроблені в іншому місті, без необхідності тривалої поїздки. Більш того, тепер щоб перевести гроші друзям чи родичам, не треба йти на пошту і довіряти їх стороннім людям. Досить натиснути одну кнопку, і ви зробили свій передов.

Виходить, що не варто переживати, що ви не зможете обміняти електронні гроші на реальні.

Тепер необхідно з'ясувати, а хто саме конвертує паперові гроші в електронні. І для чого це потрібно.

Основний принцип будь-якого заробітку в мережі Інтернет - це отримання партнерської прибутку. Виходить так, що працюючи в Інтернеті, ви отримує лише відсоток від загального прибутку. Тепер потрібно розглянути докладніше окремі способи заробітку і характер грошей, які ви отримуєте.

Заробіток на перегляді сайтів


Даний вид заробітку є дуже спірним. Досвідчені вебмастери не визнають такий вид роботи, і називають всі подібні проекти лохотроном. Однак на ділі виходить, що не у всіх випадках дана позиція правильна. Звичайно, є певні проекти, які пропонують великі суми за перегляд сайтів рекламодавців, перераховують гроші на ваш внутрішній гаманець, але вивести ці гроші ви не можете. Ось це дійсно обман.

Проте варто зауважити, що існують і чесні системи активної розкрутки, які платять своїм працівникам гроші. Але платять вони не свої власні гроші, а гроші рекламодавців, які платять їм за розміщення реклами своїх ресурсів. У цей час, власник Сар отримує більшу частину прибутку, віддаючи вам лише певний відсоток. З одного боку нечесно, з іншого - вони і не обіцяють більшого. За кожен клік встановлено розмір винагороди. Знайти хороший проект вельми проблематично, але вони безумовно є. Перелік таких можете подивитися тут.


Заробіток на сервісах файлового обміну

Другим за популярністю видом заробітку є заробіток на файлообмінниках (докладніше про заробіток читайте тут). Тут вам гроші платить сам проект, і зі своєї власної кишені. Однак вони також їх заробляють. Кожен подібний сервіс має безкоштовний і платний аккаунт. Багато користувачі платять гроші за VIP акаунти, щоб не чекати чергу і качати з максимальною швидкістю. Саме з цієї суми вам виплачують Ваш дохід. Викладаючи ваші файли, обмінник привертає до себе більше уваги, а значить і більше потенційних клієнтів. Таким чином, за тисячу скачувань вам дають 5-10 доларів, а сам обмінник може продати не одну сотню «віпів», отримавши колосальний прибуток.


Заробіток на розміщенні реклами

Тут все просто і банально. Людина замовляє рекламу, платить гроші компаніям, а ви отримуєте невеликий відсоток за її розповсюдження та перегляд. Кожна людина, клікнула по рекламі з вашої сторінки, приносить вам прибуток. 

Існує багато різних інших способів заробітку в Інтернеті. Найголовніше, це знайти найбільш підходящий для вас варіант і працювати, адже без діла гроші не з'являться. Удачі!
Категорія: Статті про заробіток | Переглядів: 1181 | Додав: Midav | Теги: заробіток, заробітна плата, заробіток в інтернеті, контексна реклама, файлообмінник реклама | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Заробіток
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024Зробити безкоштовний сайт з uCoz