П`ятниця, 29.03.2024, 16:18
Заробіток в інтернеті
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Статті про заробіток [29]
Ігри на гроші в інтернеті [5]
Лохотрони в інтернеті [3]
WebMoney [2]
Корисні статті [4]
Монетизація та реклама сайту [2]
Сайт від а до я [2]
Наше опитування
Головна » 2013 » Грудень » 1 » Заробіток на сайті Велике питання ( Большой вопрос)
13:17
Заробіток на сайті Велике питання ( Большой вопрос)

Сьогодні , для всіх бажаючих заробити в інтернеті , мені хочеться розповісти про сайт Большой вопрос . Вся тема заробітку на ньому в тому , що Вам потрібно буде ставити питання і відповідати на них ,але відповідати не менш ніж 200 знаків .І за це Вам будуть нараховувати кредити , які потім можна буде обміняти на вебмані .загалом платять там за перегляд Ваших питань і відповідей , і чим більше Ви наотвечаете і назадаете , тим більше заробите кредитів . Набравши 300 кредитів можна сміливо виводити їх на вебмані (на мою курс там 0.7 - 0,8 рубля для початківців).Набрав ж авторитет (рейтинг) курс обміну увеличится.Конечно питань там вже було задано безліч , тому треба дуже ретельно підбирати яке питання задати , але коректно відповідати і давати коментарі можна довго і наполегливо ).


Отже ,на Большой вопрос можна заробляти і виводити гроші на вебмані , я сам виводив свій заробіток кілька разів . А головне ще справа в тому ,що коли Ви не заходите навіть за кілька днів або більше , Ваші запитання і відповіді всерівно дивляться , і Вам гроші капають . Я місяць не заходив якось , а потім заглянув , нарахування кредитів навпаки збільшилися , за рахунок звичайно переглядів моїх запитань і відповідей , Просто я там якийсь період був активний).ще один нюанс , НА Великому питанні є реферальна програма , запрошуйте друзів , знайомих по своїй рефссылке і за їх роботу отримуйте відсотки у кредитах.
Підіб'ємо підсумок : на сайті Большой вопрос можна задавати питання , спілкуватися і на цьому заробляти , я сам перевірив особисто . Ось такою є ще спосіб заробітку в інтернеті. 

Реєстрація

Прикріплення: Картинка 1
Категорія: Статті про заробіток | Переглядів: 1271 | Додав: alexbz | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Заробіток
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024Зробити безкоштовний сайт з uCoz