Середа, 24.04.2024, 05:20
Заробіток в інтернеті
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Статті про заробіток [29]
Ігри на гроші в інтернеті [5]
Лохотрони в інтернеті [3]
WebMoney [2]
Корисні статті [4]
Монетизація та реклама сайту [2]
Сайт від а до я [2]
Наше опитування
Головна » 2012 » Серпень » 20 » Заробіток на рефералах
14:57
Заробіток на рефералах
                             Заробіток на рефералах: пасивний дохід

«Краще отримувати 1% від 100 чоловік, ніж 100% тільки від своїх зусиль» - так говорив Пол Гетті, один з перших в історії доларових мільярдерів. Я думаю, всім зрозуміла ця фраза. Як же її застосувати щодо до інтернет-бізнесу? Відповідь ви знайдете в цій статті.

Заробіток на рефералах - прекрасний спосіб збільшити свій дохід. При цьому дохід пасивний, тобто для отримання якого ви не витрачаєте зусиль. Але почнемо з визначень: наприклад, що ж таке реферал і як на цьому заробити.

Реферал - користувач, якого ви залучили на який-небудь сайт для заробітку.

Щоб писати конкретно, припустимо, що мова йде про клікових спонсорів WMmail.ru. і інших.

Система зацікавлена в нових користувачах, тому що це збільшує її власний прибуток. Тому вона всіляко заохочує тих, хто запрошує на сайт рефералів. Так WMmail платить 10% від заробітку реферала запросив (по-іншому його називають реферер).

Наведу приклад. Ви запросили на сайт реферала. Він заробляє 1 $ в день, тоді ваша прибуток 10 центів в день. Якщо запросити 10 рефералів, ви будете отримувати 1 $ кожен день. Єдина складність самому зрозуміти, як заробляти і навчити цьому кожного реферала.


Також на WMmail діє багаторівнева партнерська програма. Якщо ваш реферал привів собі реферала, то для вас він реферал другого рівня і ви будете отримувати 5% від його заробітку. З третього рівня - 3%, а з четвертого і п'ятого - по 1%. Тому вигідно навчати залученню рефералів своїх рефералів.

Ще одне важливе поняття - це реферальная посилання (партнерська посилання). Перейшовши по ній і зареєструвавшись на сайті, людина стає вашим рефералом. Зазвичай вона містить ваш логін або ID (ідентифікаційний номер) в системі.

Наприклад, моя посилання: http://www.wmmail.ru/index.php?aid=9914&ref=alexbz

Реферал - людина, залучений по партнерському посиланню.
Реферер - людина, яка привертає рефералів.
Рефереральная посилання - посилання, по якому реєструється реферал.

У людини в даний момент може бути рівно один рефререр чи не бути його взагалі. Також реферал може продаватися на біржі рефералів. Тоді у нього буде новий реферер. Таке зазвичай практикується на Клікових спонсорах.

Існує декілька способів залучення рефералів. Перерахую основні.
Залучити друзів або знайомих. При цьому я рекомендую кликати не колег з роботи або однокласників, а знайомих з онлайну. Друзям з реального життя буде досить важко пояснити, що заробіток в інтернеті можливий і як це взагалі відбувається. Тому кращий варінт написати друзям зі списку контактів ICQ або Вконтакте.
Реклама в аналогічних системах. Якщо людина працює на якомусь сайті і хоче збільшити свій заробіток, то напевно на тому сайті можна розмістити свою реферальне посилання і людина зарегістрірутся під вами.
Розміщення реферального посилання скрізь. Ви спілкуєтеся на якихось форумах? Зареєстровані на якихось сайтах? Можна створити там тему з пропозицією спробувати заробити в інтернеті. Зрозуміло, не потрібно спамити, робіть все в рамках правил.
Купівля рефералів на біржі. Багато сайтів надають можливість купувати рефералів у інших користувачів. Цей спосіб підійде тим, хто не зміг залучити рефералів самостійно, але у нього є гроші.

Звичайно, є ще багато способів і секретів. Багато інформації про рефералів я не розповів, оскільки обмежений в обсязі тексту. Всю детальну інформацію я даю тільки своїм рефералам.

Ще одне важливе поняття з цієї теми, на якому я б хотів зупинитися, це бонуси рефералам.

Іноді Реферери проводять конкурси для своїх рефералів і виплачують їм частину одержаного з них доходу назад. Це називається рефбек, а вимірюється він в процентах. Якщо реферер отримав з рефералу 5 $, а повернув 2 $, то це рефбек 40%.

Повертаючись до початку статті і до слів Пола Гетті, я пропоную вам самим відповісти на запитання, навіщо потрібно залучати рефералів. 100 рефералів і 10% з кожного з них принесуть вам в десять разів більше, ніж ви могли б заробити самотужки. Так що краще: отримувати 5 $ в день, працюючи самому, або 50 $, контролюючи роботу інших людей?
Категорія: Статті про заробіток | Переглядів: 1329 | Додав: Midav | Теги: заробити в інтернеті, заробіток в інтернеті, залучити рефералів, Заробіток на рефералах | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Заробіток
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024Зробити безкоштовний сайт з uCoz