Четвер, 18.04.2024, 22:06
Заробіток в інтернеті
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Статті про заробіток [29]
Ігри на гроші в інтернеті [5]
Лохотрони в інтернеті [3]
WebMoney [2]
Корисні статті [4]
Монетизація та реклама сайту [2]
Сайт від а до я [2]
Наше опитування
Головна » 2012 » Серпень » 20 » Заробіток на опитуваннях - лохотрон!
14:23
Заробіток на опитуваннях - лохотрон!
                                    Заробіток на опитуваннях - лохотрон!


Сьогодні знову стаття, присвячена заробітку в інтернеті, однак не зовсім звичайна. Мова піде про оплачувані інтернет-опитуваннях, які, як сказано в заголовку, є справжнім лохотроном. Але про все по порядку.

Заробіток полягає в тому, що деякі компанії видають тести зареєстрованим на сервісі користувачам, а ті повинні отримують за відповіді на питання гроші. З боку це виглядає реально. А раптом фірми дійсно хочуть дізнатися думку користувачів мережі, щоб зробити свою продукцію краще і заробляти більше грошей.

Але давайте поглянемо правді в очі. Чи вигідно насправді компаніям платити по 100 рублів кожному, хто відповість на декілька запитань? Набагато простіше повісити на сайті опитування та, наприклад, запитати, в яких упаковках люди хотіли б купувати печиво. Тоді відвідувачі сайту допоможуть безкоштовно.

Заробіток на опитуваннях - обман, єдиний висновок, який можна отримати. Це підтверджується частим закриттям подібних сервісів і нез'ясовно великими мінімумами до виплати.

Можливо, що платять системи і існують. Але найімовірніше вони платять мало, а поки ви їх знайдете, пройде багато часу, який краще використовувати з користю. Існує маса інших способів заробити в інтернеті. Навіть якщо ви займетеся заробітком на кліках, ви отримаєте більше.

Насправді заробіток на опитуваннях не єдиний спосіб обману користувачів. Ви також можете прочитати статтю про лохотрон і шахрайство в інтернеті, в якій описані і інші способи кинути довірливого користувача.
Категорія: Статті про заробіток | Переглядів: 1274 | Додав: Midav | Теги: заробіток в інтернеті, лохотрон, заробіток на опитуваннях, заробіток рублів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Заробіток
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024Зробити безкоштовний сайт з uCoz