Вівторок, 23.04.2024, 10:21
Заробіток в інтернеті
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Статті про заробіток [29]
Ігри на гроші в інтернеті [5]
Лохотрони в інтернеті [3]
WebMoney [2]
Корисні статті [4]
Монетизація та реклама сайту [2]
Сайт від а до я [2]
Наше опитування
Головна » 2015 » Травень » 30 » Заробіток биткоинов
20:43
Заробіток биткоинов

Так само як у США є долар, в Великобританії - фунт стерлінгів, в Китаї юань, а в Україні гривня, тепер у інтернету є своя власна валюта - Биткоин.Фактично Биткоин - це набір правил (протокол) за якими комп'ютерні програми можуть обмінюватися віртуальними грошима. Щоб почати користуватися цією валютою, вам достатньо встановити одну з безлічі безкоштовних програм-гаманців. Яндекс.Грошей, Webmoney або QIWI є платіжними системами, а не валютами. Одиниці у цих платіжних системах безпосередньо прив'язані до однієї з національних валют.

Крім того, самі системи контролюються компаніями, які збирають з вас комісію за переклади, а також можуть закрити ваш рахунок з тієї чи іншої причини. Биткоин не контролюється ніким і не прив'язаний ні до якої валюті (його курс вільно коливається по відношенню до інших валют залежно від попиту і пропозиції).

Краще думати про Биткоине як про цифрове золоті - ніхто не контролює золото саме по собі, тобто їм можна володіти і його можна видобувати, але його не можна "надрукувати" або змінити його властивості яким-небудь чином.


Биткоин був придуманий хакером під псевдонімом Satoshi Nakomoto .Сатошы змоделював властивості цієї валюти таким чином, що вона дуже нагадує золото - щоб отримати биткоины, їх потрібно добути або замайнить (від англ. mine). Якщо звичайне золото добувається золотошукачами з надр землі, то биткоины, т. К. Це цифрова валюта, видобуваються тими, хто готовий витрачати електроенергію і потужність своїх комп'ютерів. Хитрість процесу полягає в тому, що Биткоин-майнеры насправді не займаються видобутком биткоинов, а підтвердженням надійності всіх транзакцій, що проводяться у системі - завдяки потужностям комп'ютерів майнер всі користувачі системи можуть бути впевнені, що ніхто не витратив одні і ті ж биткоины двічі (щоб переконатися в цьому, необхідно провести складні розрахунки, якими займаються комп'ютери майнер).

В нагороду майнеры отримують нові биткоины. Всупереч розхожій думці, основне призначення майнер - не видобуток биткоинов, а саме забезпечення транзакцій. Навіть коли кількість биткоинов досягне ліміту (21000000), майнеры не припинять майна - тільки заробляти вони будуть на спеціальній (і невеликий для кожного користувача) плати за транзакції. Поки майнеры отримують винагороду в вигляді биткоинов, так і плату за транзакції.На даний момент, майно биткоины стало досить невигідним заняттям.

Майно було вигідно в 2009 або 2010 Зараз, враховуючи небувале зростання курсу (з лютого 2013 по квітень 2013 курс Биткоина виріс на 1000%), вигідніше купувати биткоины на біржі. Биткоин не піддається інфляції .У Биткоине інфляція - передбачувана і не контролюється людьми з своїми корисливими інтересами, а вихідним кодом. На даний момент "надруковано" близько 11000000 биткоинов, приблизно до 2040 року з'явиться 21000000 биткоинов після чого їх "друк" повністю зупиниться.

Незважаючи на те, що на даний момент "друк" биткоинов триває, нових биткоинов все одно з'являється трохи мало, у той час як попит на биткоин зростає. Це - одна з причин, по якій курс биткоина продовжує зростати. Биткоин - це децентралізована система: подібно торрентів, обмін інформацією (у даному випадку - грошима) відбувається між двома і більше програмами-клієнтами.

Всі безліч встановлених у людей програм-гаманців є Биткоин "мережею". Ні банк, ні яка-небудь інша структура не може контролювати обмін засобами між гаманцями. Вам не потрібно чекати три дні, як у випадку з банківськими переказами, поки гроші дійдуть на інший гаманець - це відбувається миттєво. Ніхто не може заморозити або закрити ваш Биткоин-рахунок, тому що він належить тільки вам. Биткоин по анонімний.

Щоб завести рахунок в системі, не потрібно нікому надавати свої паспортні дані або навіть email.Наприклад тут https://blockchain.info/ru/wallet Ви можете платити кому завгодно, де завгодно і за що завгодно - оскільки Биткоин-транзакції неможливо контролювати і вже тим більше заборонити, то ви можете робити переклади кому завгодно у кого є Биткоин-гаманець, де б на планеті не знаходився цей чоловік, і купувати що завгодно. Зараз 1 bitcoin (BTC) дорівнює ~ 640 доларів США Купити, продати або обміняти Bitcoin можна на сайті exmo.com .

Всі операції відбуваються миттєво. Різні платіжні системи. Сатоши ("Satoshi") - мінімально можлива сума в мережі биткоин, як копійка або цент! 1 satoshi = 0.00000001 BTC - 1 Сатоши - одна сто стомиллионная частина биткоина; 1 uBTC = 1bit = 0.00000100 BTC - 1 микробиткоин - одна мільйонна частина биткоина; 1 mBTC = 0.00100000 BTC - 1 миллибиткоин - одна тисячна частина биткоина. На даний момент існує маса сайтів по заробітку Биткоинов. Ось деякі з них.

Зручний ротатор по збору биткоинов

 

Зарабатывай с 500+ кранов на одном сайте

Категорія: Статті про заробіток | Переглядів: 3676 | Додав: alexbz | Теги: Заробіток биткоинов, Сатоши | Рейтинг: 4.3/6
Всього коментарів: 0
Заробіток
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024Зробити безкоштовний сайт з uCoz