П`ятниця, 26.04.2024, 20:29
Заробіток в інтернеті
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Статті про заробіток [29]
Ігри на гроші в інтернеті [5]
Лохотрони в інтернеті [3]
WebMoney [2]
Корисні статті [4]
Монетизація та реклама сайту [2]
Сайт від а до я [2]
Наше опитування
Головна » 2016 » Січень » 25 » Захоплюючі ігри з доходом
22:46
Захоплюючі ігри з доходом

Ферма сусіди, як заробити граючи.


Онлайн гра ферма сусіди (fermasosedi) - одна з кращих ігор з виведенням грошей. Це захоплююча, перевірена часом і багатьма користувачами гра, яка принесе вам захоплення, заробіток і стабільний дохід.

Гра ферма сусіди (fermasosedi) вже багато років стабільно виплачує гроші користувачам. Проект почав працювати з лютого 2011 року і ще жодного разу не підводив гравців.

На момент написання цієї статті адміністрацією ігри ферма сусіди (fermasosedi) виплачено вже більше 239000000 рублів і ця сума, як і кількість гравців на проекті постійно зростає.

Крім цього, в грі існує резервний фонд на більш ніж 100 мільйонів рублів, що суттєво зменшує ризик втрати вкладень у проекті ферма сусіди.

 

Як можливо заробити граючи ферма сусіди (fermasosedi)?

1. Вирощування і продаж вирощеної продукції. (наприклад: яйця, м'ясо, молоко, а так само зерно, ячмінь та інше.)

2. Переробка та продаж вирощеної продукції (з молока сир, сметана і так далі)

3. Приготування та продаж приготованого на фабриках (млинцевих) сировини, млинчиків, які потрібні всім гравцям в якості поповнення запасів енергії.

4 Автоматизована, стабільна і хороша реферальна програма, яка надає можливість отримувати гроші від покупок тварин і споруд вашими рефералами, а саме 10 % від їх покупок.

5. Крім цього, ферма сусіди (fermasosedi) надає можливість заробити на купонах і акціях.

А також, проект вчасно і швидко платить. Мінімальна сума виводу в онлайн гру ферма сусіди (fermasosedi) становить 0.01 руб. Виведення грошей на самі популярні платіжні системи.

У грі ферма сусіди є можливість знайомитися, спілкуватися і ділитися досвідом в чаті гри.


Суть ігри ферма сусіди (fermasosedi).

При старті онлайн ігри ферма сусіди дається безкоштовне поле, 100 одиниць енергії і курник. На полі треба сіяти злаки і овочі (зерно, буряк тощо), які проростають і стають кормом для тварин (курка, корова, слон і т. д.). Тварини дають продукцію (яйця, молоко, гній і. т. д.).

Продукцію, яку Ви збираєте на полях і отримуєте від тварин можливо продавати окремо, а можна купити фабрики продуктів, млинцеві, які будуть виробляти більш дорогу і більш прибуткову продукцію з вирощеної.

При виконанні різних дій (збір продукції, годівля тварин, продаж продукції) - кількість енергії зменшується. Енергію треба поповнювати споживаючи млинці в млинцевої, які продають інші користувачі, а в скоре можете продавати і Ви.

При виконанні дій збільшується Ваш досвід і рівень. Чим вище рівень, тим більше можливостей гри (купівля більш прибуткових тварин, рослин, будівель, підприємств).
Прибуток від продукції і будівель ферма сусіди (fermasosedi)за один цикл:

Курник - 9р
Свинарник - 18р
Кошара - 36р
Корівник - 90р
Ламовник - 180р
Слоновник - 900р
Фабрика «Тісто» - 90р
Фабрика «Фарш» - 198р
Фабрика «Сир» - 420р
Фабрика «Сметана» - 1098р
Фабрика «Рукавичок» - 2280р
Фабрика «Добрив» - 11460р
Фабрика «Млинець з м'ясом» - 855р
Фабрика «Млинець із сиром» - 1350р
Фабрика «Млинець зі сметаною» - 2685р

*інформація викладена згідно однієї з тем форуму онлайн ігри Ферма (fermasosedi) сусіди (взагалі, десь так і буде).
Не чув поганих відгуків про цьому проекті.

Реєстрація

 

Golden Mines

Гра з виведенням грошей Golden Mines, для отримання прибутку потрібні прості умови. Наймайте гномів вони будуть добувати для Вас 24 години на добу золотишко, яке в торговельній крамниці коштує реальних грошей. Проект володіє всіма необхідними якостями які сприяють подальшому фінансовому розвитку, головне з яких моментальні виплати на вказаний гаманець. Щоденний приплив сотень нових користувачів підтверджує факт чесності і спроможності ресурсу!

Реєстрація

Прибыль каждые 10 минут!

 

 

Bestferma


Цей проект пропрацював вже 700 днів і за цей час виплатив понад 1000000 рублів. Кожен день лунає до 500 срібла, на депозити завжди встановлені бонуси (зараз 200%), з поповнень рефералів виплачують 40%, а в конкурсах рефералів розігрується за 35 000 рублів кожен місяць.

Грати тут зовсім не складно, входиш в гру, отримуєш свої бонуси і починаєш вирощувати саджанці. Спочатку їх треба купити, для цього необхідно поповнити баланс. Внесіть всього 10 рублів і отримаєте 1000 срібла, чого достатньо для купівлі 10 лаймів.

У кожного дерева своя плодючість, вам особисто нічого робити не доведеться. Плоди накопичуються на складі автоматично, збирати їх можна хоч раз в кілька місяців.

Після збору потрібно продаж врожаю. Для цього теж достатньо натиснути всього одну кнопку. За 1000 фруктів будь-якого виду платять 1 срібло, 40% від цієї суми йде на баланс для висновку, решта на рахунок для покупок.

Якщо не захочете вкладатися в гру, можете заробити на серфінг (перегляд сайтів). Ще краще відразу почати залучати рефералів, так як для виводу потрібно збирати платіжні бали, а найефективніший спосіб – це запрошення нових гравців.

Реєстрація

Прибыль каждые 10 минут!

 

Stalker

Унікальна Гра Stalker з висновком реальних грошей, створена для любителів квестів за мотивами всіма улюбленої комп'ютерної гри s.t.a.l.k.e.r.

Пасивний дохід в Грі до 100% у місяць, Гра без балів. Після реєстрації в Грі Stalker Ви отримуєте 3 сталкера + 1000 золота в подарунок.

Унікальний динамічний дизайн, з подвійним життям сталкерів (День/Ніч), а так само з цікавими квестами і акціями не тільки дає можливість відволічись від реальності, а і відмінно заробити гроші, які можна вивести на чотири різних платіжних системи.

Реєстрація

Категорія: Статті про заробіток | Переглядів: 4558 | Додав: alexbz | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 1
  • аватар отсутствует
    dimytriy (03.09.2016 14:02)
    Новий міжнародний проект, бізнес в інтернеті:
    http://Dmytriy.thwglobal.com
    0
  • Заробіток
    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Copyright MyCorp © 2024Зробити безкоштовний сайт з uCoz