Четвер, 28.03.2024, 17:30
Заробіток в інтернеті
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Статті про заробіток [29]
Ігри на гроші в інтернеті [5]
Лохотрони в інтернеті [3]
WebMoney [2]
Корисні статті [4]
Монетизація та реклама сайту [2]
Сайт від а до я [2]
Наше опитування
Головна » 2012 » Вересень » 9 » Вивести гроші WebMoney на карту Приватбанку в Україні
19:06
Вивести гроші WebMoney на карту Приватбанку в Україні
 Отримай картку ПриватБанку для виведення WebMoney

АБСОЛЮТНО БЕЗКОШТОВНО + 10 грн БОНУС НА КАРТУ!

Я давно задавався питанням, як мені спростити схему виведення webmoney з інтернету. Раніше я виводив на руки долари через перевірену людину з атестатом реєстратора в Києві під 4.3% = 3.5% (висновок) + 0.8% (комісія webmoney). Мені доводилося телефонувати з оператором, дізнаватися, чи є можливість вивести таку-то суму, домовлятися про місце зустрічі, робити перевод з  протекцією, брати в зуби паспорт і їхати на місце зустрічі. Проходити процедуру ініціалізації і тільки потім з грошима на руках щасливим їхати додому.

Найбільш популярною альтернативою мені бачився всім відомий ПриватБанк, на карту якого як мені було відомо, можна виводити webmoney. ПриватБанк почав одним з перших в Україні працювати з webmoney.

Випадково дізнавшись, що в банку зараз абсолютно безкоштовно можна отримати картку «Універсальна», та ще плюс БОНУС на карту 10 грн, я негайно став діяти.

Трохи про карті

  Що повинно цікавити в першу чергу, так це те, що карта ця кредитна, тобто на неї можна просто виводити ваші гроші, так на ній можна і брати безвідсотковий кредит на 55 днів (до 8000 грн.). Карта ця типу MasterCard, і в неї є CVV-код, тобто оплачувати її в інтернеті теж можна багато чого.

  Якщо не хочете спокушати себе можливістю скористатися кредитом, просто при заповненні паперів скажіть в банку що Ви не хочете щоб на карті був кредит, а в ліміті кредиту впишіть 0. Інакше, якщо захочете отримувати кредит, потрібно буде підтвердити документами, що у вас є постійне місце роботи з доходом, і поспілкуватися з кредитним експертом, який і ухвалить остаточне рішення про величину кредитного ліміту для вас. Це гемморно, та й карта нам потрібна тільки для виводу webmoney через ПриватБанк, а кредити самі по собі з нинішньою стабільністю економіки та й чесністю людей, які управляють нашим буттям, - це ЗЛО!

Далі підуть деякі роз'яснення з достоїнств і недоліків карти, і опис процесу її отримання. Для тих, хто впевнений, що сам у всьому розбереться чи що дод. інфо йому не потрібно, текст далі марний, тому відразу даю посилання на миттєве оформлення картки "Універсальна" ПриватБанку:


Особливості карти

Особливості карти представлі  в цій таблиці: ТАБЛИЦЯ - зайдіть ознайомтесь!

Таблиця
Роз'яснення по пунктах таблиці:

4. Вам дійсно нараховуються 10% річних, якщо на вашій карті знаходиться сума> = 100 грн. Перерахунок% відбувається раз на місяць.
5. Картка гривнева, тому прийдеться конверт спочатку WMZ -> WMU, а тільки потім виводити. Доларову саме "Універсальну" отримати не можна. Чому не питайте. Можна завести доларову іншого типу, але це буде не безкоштовно.
12-15. Це комісія стягується, якщо ви використовуєте кредитні, а не ваші особисті кошти з картки. Тобто нас це по суті не повинно цікавити
16-19. А ось це саме те, що нас найбільше цікавить! Знімаємо власні кошти в банкоматах ПриватБанку з комісією 1%. З одного боку ніби небагато, а з іншого боку з тих же Форуму та Індексбанк я знімаю без комісії. Так що тут як глянути. Не знаю, як у Привата з іншими типами карт, але поки запам'ятаємо, що 1% прийдется плюсувати до підсумкової вартості виведення webmoney на карту.
20. У ПриватБанку є досить потужний онлайн-сервіс обслуговування клієнтів https://privat24.privatbank.ua/. Як тільки отримаєте карту, зможете моніторити там в режимі онлайн свій рахунок, замовляти переклади, купувати домени і гратися з ще кількома сотнями опцій, в яких сам чорт ногу зломить За кожен онлайн платіж з цієї системи комісія 3% - думаю, можна пошукати альтернативні варіанти .
21-23. Ці пункти повинні хвилювати любителів кредитів. Імхо, розміри комісії вражають.
24. Цей пункт взаємовиключні пунктом 4. Якщо у вас на карті більше 100 грн., То ви спокійно отримуєте 10% річних. Якщо менше, і ви 3 місяці не робите ніяких операцій з карткою (перегляд балансу, думаю, не вважається), то з карти знімаються 10 грн.
26. Карта "Універсальна" видається та обслуговується АБСОЛЮТНО БЕЗКОШТОВНО!
29. Баланс перевіряти найкраще "на екран", інакше заплатимо 10 копійок за роздрукований чек, якщо тільки чек роздруковується не після виведення грошей.

Як отримати карту

1. Заповнюємо заявку на отримання: вписуємо ім'я і контактний телефон, натискаємо "Відправити" тут - форма подачі заявки.

2. Чекаємо дзвінка від оператора ПриватБанку протягом години, при спілкуванні повідомляємо свої паспортні дані та ІПН (ідентифікаційний податковий код), нам говорять, що карту забрати ми можемо через стільки-то в будь-якому відділенні ПриватБанку (список відділень знайдете на їхньому сайті).

3. Чекаємо заповітного дня, їдемо в відділенням Приватбанку, захопивши з собою паспорт та ІПН обов'язково! Підходимо в банку до будь-якого співробітника з відділу оформлення карт, віддаємо на скан паспорт та ІПН, паралельно заповнюючи документи.

4. Отримуємо карту.

5. Через час карту потрібно активувати, зробити це можна двома способами (смс-кою і поспілкувавшись по телефону з роботом) - обидва описані на конверті, в якому отримаєте карту.

Ось і все. Карта починає працювати в банкоматі не відразу після активації, а на наступну добу.

Для терплячих читачів, дочитавши аж сюди, і вже впевнених у необхідності оформити цю карту теж посилання на форму заявки:

Отримати карту негайно!

Ну, а самі прискіпливі можуть продовжити читання, щоб дізнатися, яким насправді є сумарний відсоток за виведення webmoney на карту Приватбанку.

Який же буде сумарний відсоток при виведенні webmoney на карту ПриватБанку, і чи варто її заводити взагалі?

Порахуємо разом. Для виведення на карту нам потрібно буде зробити наступні операції:

1. Обмін WMZ -> WMU (відразу дві операції з відсотками) = 0.8% + відсоток, який ми втратимо на конвертації WMZ -> WMU в порівнянні, якщо б ми міняли долари на гривні в обміннику.

2. Відправка WMU на карту = 0.8%.

3. Висновок гривень з банкомату ПриватБанку = 1%.

Так скільки ж отримаємо в сумі?

Точно вирахувати це неможливо, так як у нас є змінна залежність від курсу обміну WMZ -> WMU (або ж курсу долара в обмінниках на поточний день), але орієнтовно ми все ж прикинемо:

Для простоти розрахунку ми хочемо вивести з системи 100 WMZ:

Крок 1. 100 - 0.8 = 99.2 WMZ - залишилося після першої комісії webmoney

Крок 2. Тут найцікавіше. Я особисто вираховувати відсоток, який втрачаю на конвертації WMZ -> WMU наступним чином: за обмін 100 доларів на гривні в обмінниках Києва я зміг би отримати сьогодні 815 гривень, один з вигідних обмінників пропонує мені 795.74 WMU за 100 WMZ, тобто втрачаю я [1 - (795.74/815)] * 100% = 2.36%. Але оскільки ми хочемо отримати% від початкової суми (від 100 WMZ), то на кожному кроці потрібно проводити маленьку коригування: 99.2 * 0.0236 = 2.34% від первісної суми.

Крок 3. Висновок WMU -> карта ПриватБанку = 0.08%, але з урахуванням коригування на даний момент у нас є 100-0.8-2.34 = 96.86. 96.86 * 0.008 = 0.775%

Крок 4. Отримання грошей в банкоматі = 1%, з урахуванням коригування по відношенню до первісної суми у нас є зараз 100-0.8-2.34-0.775 = 96.085. 96.085 * 0.01 = 0.961%

Підсумовуємо комісію за все 4 кроки і отримуємо

0.8% + 2.34% + 0.775% + 0.961% = 4.876%.

Ключову роль в розрахунку грає відсоток за конвертацію WMZ -> WMU, який до того ж залежить від курсу долара до гривні в обмінниках, тому% може бути зменшено, якщо ви знайдете більш вигідний обменник WMZ -> WMU.

Тобто відсоток виходить в районі 5%, а не як вважають багато блогери-математики 0.8% (комісія webmoney) + 1 (комісія банкомату) = 1.8%. Різниця, по-моєму, відчувається. Якщо хтось думає, що я порахував невірно, буду радий зауваженнями і пропозиціями у коментах.

Особисто для мене навіть такий відсоток виходить прийнятним, оскільки, по-перше, банкоматами ПриватБанку по всьому місті, і 1 з них навіть знаходиться в 500 м від мого будинку, а по-друге, різниця між 4.3% за виведення webmoney в баксах на руки і 4.9% за виведення гривень з банкомату на руки не така вже й значна, мабуть 0.6% зітруться на проїзді за доларами до дилера і втрати часу на цьому (ну, це з урахуванням того, що більше 100-200 WMZ / місяць я НЕ виводжу, а взагалі все залежить від сум звичайно).

Для тих, хто все ще не передумав заводити цю карту, знову посилання на форму реєстрації:

                                           Отримати карту негайно!

Що робити після того як отримали картку ПриватБанку

Тепер потрібно вивести WMU на карта ПриватБанку. Ось що потрібно зробити:

1. Включаємо Кіпер і йдемо на https://cards.ukrgarant.com, пункт "Закріплення / відкріплення БПК".

2. Реквізити карти дізнаємося у своєму банку, зокрема для Привата це слід. реквізити:
Назва БПК - Будь зручний для вас
ПІБ - Іванов Іван Іванович
Одержувач - ПРИВАТБАНК
Р / С одержувача - 29244825509100
МФО банку - 305299
Код - 14360570
Призначення платежу - Переклад особистих коштів для поповнення карти № ************ (номер вашої карти), Іванов Іван Іванович, ІНН ********* (ваш ідентифікаційний номер).

Призначення платежу заповнюйте саме так, інакше, якщо не заповнити № карти або ІПН, то гроші повернуться.
* За 1 кіпером закріплюється тільки одна карта, але її в будь-який час можна відкріпити, щоб закріпити іншу.

Закріплюємо карту, дані по ній перевіряються протягом 3 робочих діб, потім можна виводити гроші прямо з Кіпера: правою кнопкою на гаманець "Передати WM" -> "У банк". Залишиться тільки вибрати вже закріплену за вашим WMID карту і вказати суму.

Ось і все.


Важливо!

1. Реквізити також можна перевірити, скориставшись сервісом privat24.privatbank.ua (чесно скажу, що цей сервіс "закохав" мене в ПриватБанк): пункт "Настройки" -> "Мої реквізити" -> вибираємо карту, вводимо код, який прийшов в смс-ці на телефон і вибираємо "безготівковий платіж" (якщо мова йде про виведення webmoney) ... А ось і ваші реквізити.

2. Поповнюємо телефон через privat24: пункт "Мобільний зв'язок" -> "Поповнити телефон" -> вводимо номер тел. і суму, чекаємо смс-ки з кодом, вводимо код, чекаємо грошей на тел. (У мене прийшли протягом хвилини). Поповнення проводиться без комісії.

3. Наскільки я зрозумів по своєму досвіду гроші на карту не приходять у вихідні! Тому робіть заявки на виведення з понеділка по середу, щоб напевно. Інакше прийдеться бігати у вихідні за баригами.



Категорія: WebMoney | Переглядів: 6401 | Додав: Midav | Теги: кредит, кредитная карта, ПриватБанк, вивести гроші, отримати карту | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
  • Kritski
    Kritski (10.01.2015 19:30)
    Виникла проблема з відкриттям WMR - просить копію російського паспорта згідно вимог федерального законодавства. Що робити, якщо паспорт тільки український, а при реєстрації просить ввести номер російського?
    0
  • аватар отсутствует
    Viktor (16.09.2013 20:18)
    те що я шукав спасибі за інформацію B)
    0
  • Заробіток
    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Copyright MyCorp © 2024Зробити безкоштовний сайт з uCoz