П`ятниця, 26.04.2024, 01:22
Заробіток в інтернеті
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Статті про заробіток [29]
Ігри на гроші в інтернеті [5]
Лохотрони в інтернеті [3]
WebMoney [2]
Корисні статті [4]
Монетизація та реклама сайту [2]
Сайт від а до я [2]
Наше опитування
Головна » 2017 » Січень » 21 » Стратегія заробітку на Neobux
16:09
Стратегія заробітку на Neobux

Як заробляти в Neobux від 30$ на добу

Neobux - це один з найпопулярніших і прибуткових іноземних букс. Він існує з 2008 року і працює без перебоїв. На ньому зареєстровано більше мільйона користувачів і виплачено понад 50 мільйонів доларів. Основний заробіток тут йде з перегляду рекламних посилань, з запрошених і орендованих рефералів. Багато хто після перших днів роботи на Необуксе йдуть з проекту, не зрозумівши суті заробітку. Я також пішов через тиждень роботи, але потім повернувся, коли дізнався, що тут можна вийти на пристойний майже пасивний дохід.

Розглянемо види заробітку на Neobux:

Протягом дня на Необуксе з'являється безліч рекламних посилань. Щоб почати переглядати їх, Вам потрібно клікнути по зеленій кнопці View Advertisements.


Вартість посилань може бути різна, від 0.001$ до 0.02$, в залежності від того, скільки рекламодавець витратив на рекламу своєї посилання. Але посилання не вічні і їх потрібно швидше прокликать, особливо ті, що дорогі, враховуючи, що користувачів на проекті дуже багато, і баланс посилання може вичерпатися досить швидко. Щоб не упустити поява нових посилань, Ви можете додати в браузер Neobux AdAlert, який буде сповіщати Вас звуковим сигналом. Знайти цей плагін Ви можете внизу праворуч на будь-якій сторінці Необукса. Після установки, у Вас з'явиться додатковий значок у панелі інструментів, яка відслідковує появу нових посилань, і їх кількість і показує Ваш баланс.

Після перегляду посилання Вам крім грошей нараховується 1 неопоинт і надається можливість взяти участь у лотереї. На кожну посилання дається 3 шансу виграти якийсь приз, бажано використовувати їх відразу, т. к. вони даються лише на 1 годину, а потім зникають. Виграти можна грошові призи від 0.25$ до 50$, Неопоинты від 10 до 10000 (за які можна буде придбати Golden аккаунт, продовжувати орендованих рефералів або збільшувати ліміт по кількості прямих рефералів), а також супер-приз: Преміум аккаунт. Виграти приз можна досить часто, якщо клікати всі можливі посилання.


На Необуксе є 2 типу рефералів: прямі (ті, кого Ви запрошуєте) і орендовані (яких Ви можете орендувати у системи). Для того, щоб почати запрошувати рефералів на Необуксе, потрібно пропрацювати 30 днів з моменту Вашої реєстрації, а також переглянути 100 рекламних посилань. Орендувати рефералів у системи можна відразу після того, як зареєструєтеся.

Увага: Щоб отримувати прибуток з рефералів необхідно кожен день переглядати мінімум 4 fixed помаранчеві посилання, якщо у вас Standart аккаунт або 9 посилань, якщо у Вас Gold Аккаунт.

За перегляд рефералом fixed посилань Вам платять 0.005$. Вартість оренди на 30 днів одного реферала 0.20$, орендувати можна раз в тиждень від 3 до 100 рефералів. Після накопичення 300 орендованих рефералів, Вам потрібно буде придбати Преміум Golden аккаунт, який швидко окупитися, т. к. Ваш дохід і дохід від рефералів збільшиться вдвічі, а також це розширить ліміт для оренди нових напрямків з 300 до 2000. Але з них не можуть бути активні, тому раз в 2 тижні Вам треба відстежувати своїх рефералів і змінювати неактивних рефералів на нових, вартість заміни варто 0.07$, а також продовжувати термін оренди старим рефералам, щоб не орендувати знову з нуля. Чим на довший термін Ви продовжуєте, тим більше знижка. Спочатку рекомендую включити опцію AutoPay над списком рефералів, це скоротить ваші витрати на продовження оренди рефералам.

Для збільшення заробітку на Neobux можна йти двома шляхами:

1) Без вкладення грошей. Ви набираєте суму в 0.60$, орендуєте 3 рефералів, потім поступово накопичуючи гроші, орендуєте ще, поки у Вас не стане 300 рефералів. Далі потрібно накопити на покупку Golden Членства 90$ або 30000 Неопоинтов, і продовжувати орендувати, паралельно залучаючи прямих рефералів. Рекомендую починати орендувати перших 3-х рефералів, коли у Вас на балансі буде близько 1.5$, щоб залишилися гроші на продовження оренди або заміну реферала, у разі неактивності.

2) З вкладенням грошей. Тут все набагато швидше. Можна за 3 тижні орендувати 300 рефералів. За перший тиждень орендувати 100 рефералів за 20$. На другому тижні Вам знадобитися менше ніж 20$, т. к. реферали почнуть приносити дохід. При досягненні ліміту 300 рефералів, купуєте Голд акаунт і продовжуєте орендувати. З кожним тижнем витрати будуть зменшуватися, і незабаром Ви почнете отримувати гарний прибуток. Залишається тільки прокликивать кілька необхідних посилань за день, управляти орендованими рефералами (продовжувати оренду і змінювати неактивних) і залучати прямих рефералів, збільшуючи свій пасивний дохід.

Необукс працює з платіжними системами PayPal, Payza і NETELLER.

реєстрація

Категорія: Статті про заробіток | Переглядів: 2711 | Додав: alexbz | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Заробіток
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024Зробити безкоштовний сайт з uCoz