П`ятниця, 26.04.2024, 18:50
Заробіток в інтернеті
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Статті про заробіток [29]
Ігри на гроші в інтернеті [5]
Лохотрони в інтернеті [3]
WebMoney [2]
Корисні статті [4]
Монетизація та реклама сайту [2]
Сайт від а до я [2]
Наше опитування
Головна » 2017 » Січень » 28 » Стратегія заробітку на Clixten.info
16:25
Стратегія заробітку на Clixten.info

Доброго дня. Сьогодні я розповім вам про дуже перспективний проект для заробітку. Clixten - це проект вартий уваги, працює в мережі інтернет вже 5 років. Плюсами проекту є його надійність і платоспроможність. Він майже такий же як Neobux. Повернемося ж до нашої статті - виплати сайт вчиняє платіжні системи - Payeer, Payza, PerfectMoney, Bitcoin.

Який заробіток надає Clixten.info?


1. Перегляд реклами.

Самий звичайний вид заробітку, як і на подібних проектах. Посилань для перегляду більше 100 в день. Обов'язково до перегляду 4 жовті посилання:

 

2. Points - поінти.

За переглянуті рекламні посилання, вам нараховуються поінти, які в подальшому можна поміняти за курсом 1$ = 10000 points.
Додатковий заробіток у проекту Clixten можна отримати натиснувши блакитну кнопку "Earn More" справа вгорі і перед вами відкриється наступне:

3. Virool - заработок на просмотре видео.

За каждое просмотренное видео, вам будут начислять 1 XtenPoints. Которые вы сможете обменять по курсу 100 XtenPoints = 0,25$.

4. ClixGrid - гра, лотерея, шанс.

Проста і легка гра. Де необхідно натискати в будь-яке місце на зображенні. Можна виграти до$ 2000, які надходять відразу на ваш рахунок.

5. PTC Wall - завдання від рекламодавців.

Необхідно реєструватися в різних проектах від рекламодавців, проходити опитування, переглядати рекламу, а тут виконання завдань оцінюється набагато більше.

6. ClixWall - теж, що і Ptc Wall.

7. Like Flow - заробіток на соціальних мережах.

Якщо у вас є акаунти в соціальних мережах: Facebook, Youtube і Twitter, то сміливо переходьте до цього виду заробітку.

8. Minute Staff - Завдання типу пробути стільки - то часу, натиснути туди, зробити те. Дуже багато роботи і досить легкий заробіток.

9. Paid to SignUp - Платять за реєстрацію на різних PTC сайтах.

Оренда рефералів у Clixten. Є стратегією хорошого заробітку.

Даний проект дає заробити на орендованих рефералах! Що значно збільшує заробіток. Для того щоб купити рефералів у системі, достатньо натиснути зелену кнопку "Account" в самому вгорі сторінки і перейти у вкладку "Rent Refferrals", яка теж зеленого кольору. Перед вами з'явиться вікно, де можна купити рефералів. Як бачите за 10 рефералів доведеться віддати всього лише 1 долар 50 центів.

Також у проекті передбачена купівля довічних рефералів, це ті реферали, які купуються назавжди. Вартість такої розкоші становить 1$ за людину.
Загалом вдалого заробітку!

реєстрація

Категорія: Статті про заробіток | Переглядів: 1430 | Додав: alexbz | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Заробіток
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024Зробити безкоштовний сайт з uCoz