П`ятниця, 29.03.2024, 09:31
Заробіток в інтернеті
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Статті про заробіток [29]
Ігри на гроші в інтернеті [5]
Лохотрони в інтернеті [3]
WebMoney [2]
Корисні статті [4]
Монетизація та реклама сайту [2]
Сайт від а до я [2]
Наше опитування
Головна » 2013 » Лютий » 18 » Рекламний рядок Nolix
02:32
Рекламний рядок Nolix
Рекламний рядок Nolix

Nolix - оплата за показ реклами

Сьогодні я хочу розповісти вам про ще один пасивний і прибутковий заробіток на рекламі. У вас на сайті збільшилася відвідуваність і ви задумалися як на цьому можна заробити? Я розповім як з легкістю і вигодою для Вас, монетизувати ваш трафік - це Реклама Nolix.


Рекламний рядок Nolix - є ефективним інструментом показу і перегляду інтернет реклами.

Як виглядає рекламна строчка Нолікс - це  невеличка стрічка вгорі сайту така як на цій картинці, так що ваш дизай сайту вона ніяк не спортить.



Чим мене зацікавила дана партнерка?

Перше і основне, тут практично не можливо отримати бан аккаунта,

Купівля - продаж відбувається між веб-майстром і рекламодавцем на пряму через ваш веб-сайт. Процес прийняття рекламних оголошень повністю автоматизований і не вимагає вашого втручання.

Від вас не вимагають переходи по рекламному рядку (кліки по рекламі), вам платять тільки за покази рекламного рядка на вашому веб-ресурсі. Переходи з реклами залежать від рекламодавця, якщо він грамотно опише в кілька слів свій товар, або пропозицію і зацікавить відвідувача, то переходи на рекламований сайт піднімуться в рази.

Ціну за тисячу переглядів ви призначаєте самі, можете поставити хоч 100 $ за тисячу переглядів, я звичайно, рекомендую ставити не велику суму - не більше долара і багато рекламодавців погодяться на співпрацю, так як в рядку Nolix одночасно можуть крутиться покази сотні реклам.

Партнерка Нолікс працює з багатьма платіжними системами. Мінімальна сума виводу грошових коштів - десять  американських доларів.

Загалом, я думаю що дана партнерка, варта того щоб спробувати на ній заробляти. Я спробував,  тепер спробуйте і ви.

Реєстрація в Nolix не важка (логін, пароль, E-mail пошта - все як звичайно), після реєстрація додаєте свій сайт, Вам дадуть для розміщення HTML код, розташовуєте його на своєму ресурсі (сайті, блозі) на головній сторінці і чекаєте перших рекламодавців , а відповідно першого свого заробітку на даній партнерці.

Регістрація В Nolix

Категорія: Монетизація та реклама сайту | Переглядів: 3440 | Додав: Midav | Теги: рекламний рядок, Nolix, рекламна стрічка, нолікс | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
  • аватар отсутствует
    KerryDum (08.06.2017 01:38)
    близкий ресурс http://porno-vide0.org/
    0
  • Заробіток
    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Copyright MyCorp © 2024Зробити безкоштовний сайт з uCoz