П`ятниця, 26.04.2024, 20:58
Заробіток в інтернеті
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Статті про заробіток [29]
Ігри на гроші в інтернеті [5]
Лохотрони в інтернеті [3]
WebMoney [2]
Корисні статті [4]
Монетизація та реклама сайту [2]
Сайт від а до я [2]
Наше опитування
Головна » 2012 » Серпень » 20 » Плюси і мінуси заробітку в мережі інтернет
14:29
Плюси і мінуси заробітку в мережі інтернет
                              Плюси і мінуси заробітку в мережі

Робота в інтернеті відрізняється від роботи в реальному житті лише тим, що більшу частину часу ви проводите за комп'ютером і спілкуєтеся з людьми не безпосередньо, зазвичай за допомогою електронної пошти, скайпу або icq.

Я вже досить тривалий час працюю в мережі, в зв'язку з чим, можу виділити плюси і мінуси цього типу роботи. Статтю я розділю на дві частини, в кожній з них розпишу все по пунктах.
Плюси роботи в інтернеті
Перший пункт випливає прямо зі специфіки цього виду роботи - всі дії ви можете виробляти прямо зі свого будинку або будь-якого місця, де є доступ до інтернету. Як наслідок, у вас немає начальника, ви самі розпоряджаєтеся своїм часом будуєте графік роботи. У будь-який момент ви можете відпочити, і ніхто вам не буде в цьому заважати. Можна працювати іноді по 3, а іноді по 12 годин на добу і вставати, коли вам хочеться.
Ваша зарплата повністю залежить від вас. Звичайно, цей пункт можна віднести і до мінусів, це вже залежить від вас, але я віддаю перевагу розмістити його тут. Чим більше і чим ефективніше ви будете працювати, тим більше отримаєте. Однак якщо ви будете лінуватися, то нічого доброго не вийде. Сюди ж я віднесу і те, що заробіток в мережі може бути набагато більше вашого заробітку в офлайні! За статистикою в інтернеті люди заробляють на 30% більше, ніж в офісі.
В інтернеті можна використовувати різні види заробітку, ви не зобов'язані займатися чимось одним. Також вам не потрібно показувати диплом онлайн-рекламодавцю, як це вимагається зараз в реальному житті. До речі, на моєму сайті ви зможете розглянути десятки способів заробити, залишається тільки вибрати підходящий для вас.
Мінуси роботи в інтернеті
Так, робота в інтернеті також має ряд мінусів, і першим з них я б виділив ризик зустріти несумлінного рекламодавця і можливість не отримати зароблених грошей. Як не сумно, але в інтернеті не рідко зустрічаються випадки обману. Здатність відразу бачити шахраїв прийде з досвідом. Також для того, щоб не нарватися на який-небудь лохотрон, я раджу дивитися відгуки по цьому сервісу.
У другому пункті я хочу попередити людей, яким потрібно, щоб ними керували, які не можуть приймати свої рішення і діяти самостійно, що заробіток в мережі не для них, така робота підійде тільки для людей організованих і не ледачих. Сюди ж я додам, що вам самим доведеться керувати своїми фінансами, розраховувати свої доходи і витрати і так далі.

Які можна зробити висновки? Плюсів у заробітку в інтернеті більше, хоч і не на багато. Однак і над мінусами можна попрацювати, щоб їх не залишилося. Не вірте тим, хто говорить, що заробити в інтернеті нереально, дуже складно або це просто черговий міф - вони просто не знають, про що говорять. Але також важливо розуміти, що отримувати гроші «на халяву» теж не вийде, для досягнення хороших результатів потрібно працювати так само як і в офлайні.
Категорія: Статті про заробіток | Переглядів: 1194 | Додав: Midav | Теги: робота в дома, заробіток в інтернеті, способи заробити, робота в інтернеті | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Заробіток
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024Зробити безкоштовний сайт з uCoz