Четвер, 28.03.2024, 22:05
Заробіток в інтернеті
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Статті про заробіток [29]
Ігри на гроші в інтернеті [5]
Лохотрони в інтернеті [3]
WebMoney [2]
Корисні статті [4]
Монетизація та реклама сайту [2]
Сайт від а до я [2]
Наше опитування
Головна » 2013 » Лютий » 22 » Огляд методів заробітку в інтернеті без вкладів
02:00
Огляд методів заробітку в інтернеті без вкладів
Огляд методів заробітку в інтернеті без вкладів

Методи заробітку в інтернеті

методи заробітка в інтернет
У допомогу починаючим інтернет - працівникам, ми створили масу корисної інформації, і не перестаємо розміщувати цікаві матеріали.

Робота в інтернеті вже давно отримала підтвердження і не є міфом, численні успіхи інтернет - працівників доводять це.

З кожним днем на віддалений вид заробітку прагне все більша кількість людей і кожен з них бажає отримувати гроші, якщо ви є одним з них, то подання інформації про різні методи заробітку можуть стати для вас корисною інформацією.

Щоб вам було простіше, ми склали огляд методів заробітку в інтернеті, кожен з яких ми пробували на собі і крім інформації, будемо ділитися досвідом.

                                Огляд способів заробітку в інтернет


1. Заробіток на кліках, є найпростішим видом роботи в мережі. Такий вид зайнятості вибирають переважна кількість новачків і колись, і ми заробляли так гроші.

Перегляд сайтів, прийняття участі в голосуваннях, переходи з реклами, все це настільки просто, що заробляти зможе навіть школяр, і в залежності від того скільки витрачається часу, сума доходу може приймати солідні форми.

Для заробітку ми пробували всі популярні букси, такі як Wmmail, Seosprint, Wmzona і т.д. Кожен з них дійсно дозволяє заробляти гроші, стабільно функціонує і продовжує розвиватися.

На жаль, з огляду на простоту виконуваних дій, оплата такої праці є мінімальною, тому такий варіант підходить далеко не всім.

                                       Про різні методи заробітку


2. Написання статей - це вельми поширений спосіб заробітку, про який можна прочитати на кожному сайті присвяченому віддаленій роботі. Якщо ви володієте масою знань та можете їх грамотно представити в друкованому форматі, то ця робота ідеально вам підійде.

Щоб написати статтю, вам потрібно трохи часу і внесок певного обсягу праці, але в подальшому ви зможете реалізовувати їх і отримувати реальні гроші. Після того, як ми продавали статті на біржі, склався висновок, що писати потрібно багато, якісно і вибирати актуальні теми.

В іншому випадку, ваші роботи можуть лежати на біржі дуже довго, якщо відсутня якість, то після продажу 2-3 статей, ви отримаєте масу негативних відгуків і у вас просто ніхто не буде купувати матеріали. Загалом заробіток досить прибутковий, але супроводжується вимогами.

3. Кожен, хто перебував у пошуках способу перебільшення власних фінансів, напевно чув про арбітраж. Суть арбітражу, це перепродаж трафіку, тобто ви купуєте покази банера на сайтах, і всіх відвідувачів, які перейшли по банеру, ви перенаправляє на інший сервіс, де вам платять ще більше, ніж ви витратили.

Такий вид заробітку ідеально підходить тим, у кого немає власного сайту, і є стартовий капітал. У процесі використання цього способу заробітку, ми викуповували трафік в рекламній мережі BinMedia, після чого конвертували його за допомогою партнерської програми Wizardpacker.

Таким чином, BinMedia представляла наші банери відразу на декількох сайтах, а ті хто по ним переходив, потрапляли в партнерську програму і ми отримували гроші за їх активність (відправка СМС, передплати).

4. Заробіток в соціальних мережах вже давно заробляють безліч користувачів, і у кожного є шанс спробувати свої сили в цьому виді заробітку. Суть заробітку, знову ж побудована на рекламі, як і більшість інших видів отримання грошей з інтернету.

Від вас буде потрібно, створити і розкрутити соціальну групу або аккаунт, після чого розміщувати на стіні рекламні оголошення і отримувати за це гроші. Для практики ми користувалися сервісами prospero і trendino, обидва ці сервіси перевірені часом і пропонують вигідні умови для співпраці.

Додавши власні майданчики, ми подали кілька заявок на розміщення та за тиждень отримали 4 угоди, таким чином, заробивши 120 рублів, на майданчику з 2000 учасників. Варто відзначити, що чим більш розкрученою буде група, тим вище буде оцінюватися розміщення реклами.

5. Створення свого блогу, є найкращим способом заробітку, який може принести відчутний приріст фінансів. За допомогою 1 блогу ви вже можете заробляти середню місячну заробітну плату, скориставшись декількома сервісами.

Після створення блогу, вам потрібно вкласти деякі зусилля і розкрутити його, щоб відвідуваність була висока. Після цього, ви зможете конвертувати трафік будь-яким доступним способом, наприклад, використовуючи рекламу.

Огляд методів заробітку в інтернеті, може бути набагато корисніше, ніж просто інформація, тому для кожного пункту, ми вказали власні варіанти заробітку, які проводилися зовсім недавно. Інформація, підкріплена досвідом та практикою, є більш корисною для новачків, отже, нам вдалося створити черговий, корисний матеріал.
Категорія: Статті про заробіток | Переглядів: 2374 | Додав: Midav | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Заробіток
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024Зробити безкоштовний сайт з uCoz