П`ятниця, 29.03.2024, 16:34
Заробіток в інтернеті
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Статті про заробіток [29]
Ігри на гроші в інтернеті [5]
Лохотрони в інтернеті [3]
WebMoney [2]
Корисні статті [4]
Монетизація та реклама сайту [2]
Сайт від а до я [2]
Наше опитування
Головна » 2012 » Серпень » 26 » Як перемогти в конкурсі
11:05
Як перемогти в конкурсі
                                  ЯК ПЕРЕМОГТИ В ІНТЕРНЕТ-ГОЛОСУВАННІ



Хочете дізнатися, як перемогти в інтернет-голосуванні? Тоді зараз детально спробую викласти про накрутці і надалі виграші в конкурсі.

Часто люди беруть участь в подібних голосуваннях, щоб виграти конкурс в інтернет голосуванні та отримати який-небудь приз. Так от, якщо приз дійсно вартий, то можна спробувати накрутити голоси, а саме через САР (Систему Активної Реклами). Щоб утішити своє самолюбство і перемогти в інтернет-голосування, просто потрібно зареєструватися на проектах заробітку на кліках і дати там завдання про те, щоб за вас і вашу творчість проголосували учасники проектів інтернет-заробітку.

В середньому таке завдання коливається від 3 до 10 центів (залежить, звичайно ж від складності голосування). Ви просто створюєте завдання, де докладно описуєте всі дії які треба зробити користувачеві, і все ..... чекайте позитивних результатів після, того як поповните баланс і запустіть завдання. До речі про «поповненні балансу завдання» ви можете заробити гроші на самому проекті і влити їх в завдання, а не поповнювати гроші з реала.

Єдине правило такий накрутки - ГОЛОВНЕ не спав. Потрібно ставити завдання, тільки так, щоб перехід на сайт голосування здійснювався з пошуковиків (гугл, яндекс і т.) А так все просто і елементарно .... ви платите гроші - за вас голосують, свого роду звичайний бартер.

Нехай голосування за 100 чоловік обійдеться вам в 3 долари, повірте - це не так вже й багато, якщо на кону перемога, відмінний приз і ваше самолюбство. Крім того, якщо захочете, зможете ще й заробити на поштовику (САР) і сплатити завдання користувачам проекту. Може не чесний такий вид накрутки в інтернет-голосуванні, але повірте, що я не одноразово бачив подібні завдання на проектах. На кону були непогані призи і люди їх вигравали за простенькі творчі роботи. Так, що ж вам заважає виграти!?

Думаю, що моя стаття допоможе вам перемогти в інтернет-голосуванні, чого вам і бажаю.

Почтовики для накрутки голосів

1. WMmail.ru   реестрація

2. Wmzona.com реестрація

Для реестрації вам буде потрібен вебмані гаманеці ось тут можна подивитися відео Як зареествувати webmoney гаманець

Категорія: Корисні статті | Переглядів: 1572 | Додав: Midav | Теги: виграти конкурс, Накрутка Друзів, Накрутка голосів, перемога в конкурсі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Заробіток
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024Зробити безкоштовний сайт з uCoz