Четвер, 28.03.2024, 14:30
Заробіток в інтернеті
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Статті про заробіток [29]
Ігри на гроші в інтернеті [5]
Лохотрони в інтернеті [3]
WebMoney [2]
Корисні статті [4]
Монетизація та реклама сайту [2]
Сайт від а до я [2]
Наше опитування
Головна » 2013 » Квітень » 22 » Як перемогти у конкурсі, накрутити голоси
15:53
Як перемогти у конкурсі, накрутити голоси

Зараз в інтернеті проводяться багато різних конкурсів з хорошими призами. У цій статті я вам розповім як перемогти у конкурсі, накрутити голоси з соціальних мережах або ще де. Цю статтю я вирішив написати після того як сам виграв у конкурсі в якому головний приз був планшет. Саме таким способом.

Я вам розповім про один сайт де за невеликі гроші можна попросити користувача проголосувати за вас у конкурсі. Ви у свою чергу отримаєте голос, а той хто виконає ваше завдання зможе заробити в інтернеті паро центів завдяки вам. Вартість одного голосу буде від одного до 5 центів, це майже нічого немає якщо врахувати те, що головний приз ноутбук або планшет який коштує не дешево. Для перемоги в конкурсі вам доведеться витратити всього четверту частину від вартості призу, а може і ще менше.

Яку ціну ставити за завдання у голосуванні, це вже залежить від багатьох факторів. Таких як: складності голосування, чи потрібно реєструватися на сайті, скільки вам потрібно виконання завдання. Якщо голосування просте просто зайти на сайт і відразу проголосувати то вартість можна ставити 1-2 центи за голос, якщо вже потрібна реєстрація на сайті то ціна тоді вже повинна бути вище від 2-5 центів. Чим більше ціна тим більше у вас буде виконань завдання і відповідно більше голосів за вашу роботу.

Ось власне сам сервіс WMmail.ru

Реєструємося в системі WMmail.ru поповнюємо рахунок, його можна поповнювати різними способами і переходимо в розділ рекламодавець ви його зможете побачити праворуч під аватарки. Далі натискаємо створити нове завдання. Тут пишемо назву завдання, пишемо що потрібно зробити виконавцю завдання. Вставляємо посилання на сайт де проходить голосування краще напишіть щоб заходили на сайт через пошук. Ставимо ціну завдання можна вибрати з якої країни будуть голоси якщо вам буде потрібно.


Реєструйтеся, накручуйте голоси, виграйте в конкурсах і займайте тільки перші місця! Всім удачі!

Категорія: Корисні статті | Переглядів: 1604 | Додав: Midav | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Заробіток
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024Зробити безкоштовний сайт з uCoz