Середа, 08.05.2024, 20:59
Заробіток в інтернеті
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Статті про заробіток [29]
Ігри на гроші в інтернеті [5]
Лохотрони в інтернеті [3]
WebMoney [2]
Корисні статті [4]
Монетизація та реклама сайту [2]
Сайт від а до я [2]
Наше опитування
Головна » 2012 » Серпень » 2 » Як накрутити Adsense?
23:22
Як накрутити Adsense?
                                      Як накручувати Google Adsense?


Заробивши перші 20-30 доларів на завданнях кліках і не знаєте, як їх примножити? Набридло отримувати копійки? Тоді накрутка Google Ad sense створена спеціально для вас. В теорії даний сервіс створювався для власників сайтів з гарною відвідуваністю, проте останнім часом, його стали дуже навіть успішно накручувати. Безумовно, бан в цьому клікових партнерському сайті не рідкість, необхідно знати деякі нюанси, щоб уникнути блокування аккаунта і уникнути втрати всіх своїх коштів. Даний вид заробітку хоч і ризикований, проте ви можете істотно збагатитися.
В першу чергу ви повинні внести реальні дані, в тому числі адресу і номер квартири. Без цього пункту вам ніколи не вивести гроші, так як на вашу адресу буде відправлений пін код з Америки, при наборі перших 20 $. Пін-код в середньому йде місяць, але бували випадки, коли він приходив тільки через 3 місяці. Не турбуйтеся, довіряти цій організації цілком можна, ваші дані ніколи не будуть передані третій особі, повна конфіденційність гарантована.

Далі вам необхідно постійно підтримувати свій сайт в серфінгу, щоб кількість відвідувачів не зменшувалося, бажано щодня потроху додавати відвідувачів. Для серфінгу я раджу вибрати сайт  jetswap так як він має величезну кількість налаштувань і ціни на ньому найнижчі. Приміром, на накрутку 200 унікальних відвідувачів, у мене йшло 5-10 центів на день.1
Накручувати гугл потрібно акуратно, що називається, не нахабніти. На кожні 200 відвідувачів вашого сайту має бути в день не більше 15 кліків по рекламі. Бійтеся здирників, так як порушити вашу роботу з гуглом дуже просто. Шахраї роблять це двома способами: або накліківать вашу рекламу, виробляючи в день кілька сотень кліків з одного айпі, або роблять скріншот вашого завдання, в якому ви накручуєте гугл. Тому більшість рекламодавців - нетовариські люди, які уникають конфліктних ситуацій і намагаються бути непомітними.
 Потрібно пам'ятати, що Google дуже ретельно модерує сайти, перед тим як дати дозвіл на розміщення реклами Ad Sense. Політика цієї компанії така, що сайти, побудовані на безкоштовних движках начебто ucoz повинні мати високу відвідуваність, щоб пройти модерацію. Це ж стосується і ресурсів, які розміщені на безкоштовних хостингах (такі хостинги розміщують свою рекламу на самих сайтах, при цьому власник сайту не отримує з неї прибуток). Тому я раджу будувати сайт на більш-менш професійних движках, типу joomla або dle, якщо ви не можете встановити движок самостійно, то я раджу вам замовити сайт наприклад на фрілансі, або ж на якомусь форумі вебмастерів. Запевняю вас, вам зроблять цілком нормальний і функціонуючий сайт за 300-500 рублів. Правда дизайн такого сайту неунікальний, але вибір шаблонів (дизайнів) дуже великий. Якщо ж вам потрібен унікальний шаблон, то знову ж таки, замовте вебмастеру. Раджу і сам сайт, і шаблон, замовляти у одного і того ж вебмастера, в такому випадку вам можуть зробити знижку, або ж обдарувати небудь бонусом, на зразок тих. обслуговування на рік або два.
Хостинг я теж раджу використовувати платний, тому що подібні хостинги здатні зберігати про багато інформації, а також витримувати більшу кількість відвідувачів, ніж їх безкоштовні аналоги. Як ви вже здогадалися, про сторонньою рекламі не може бути й мови.

Після того, як ваш сайт успішно пройшов модерацію, вам необхідно розмістити блоки реклами на своєму ресурсі. У вашому акаунті на Google Ad Sense з'явиться код, який необхідно скопіювати. Збережіть цей код в текстовий редактор або в блокнот, для зручності. Тепер слід знайти певний файл установки, для кожного движка він різний, наприклад для dle він виглядає так: main.tpl. Цей файл необхідно встановити, приблизно так само, як і звичайну програму. Далі залишається вибрати місце для рекламного блоку, ви можете встановити його в будь-якому місці на вашому сайті, але пам'ятайте, реклама не повинна бути нав'язливою! В більшості шаблонів є спеціальні місця, відведені під рекламу, раджу використовувати саме їх. Я раджу розмістити на вашому сайті 3-4 рекламних блоків. Різні блоки реклами мають різну віддачу (тобто на одні клікають більше, на інші - менше), пройде час, ви залишите тільки той блок, за яким клікають найбільше, а в інші блоки помістіть рекламу від яких-небудь інших партнерок.
Тепер з приводу самих завдань. Бажано виконавцю надати значний ряд запитів, а 3-5 букв у назві вашого сайту зафарбувати зірочками, так як Халявників зазвичай просто копіюють адресу сайту в браузерну рядок, а потім клацають по рекламі. Такі кліки вважаються неякісними, за них в Google Ad Sense цілком можуть забанити. Я раджу скласти список посилань, при переході по яких видно видача яндекса або гугла по якомусь запиту. У завданні виставите багато таких посилань, для того, щоб запити чергувалися. Не забудьте попросити виконавців переходити з різних посиланнях. Стартову посилання в завданні необхідно вказувати на пошукову систему, ні в якому разі не на свій сайт! Щоб було менше халявщиків і здирників, я раджу робити завдання разовим, без можливого повторення тим же самим виконавцем.

Вам самим вибирати, ризикувати чи ні. Сотні людей уже збагатилися на Google Ad Sense, тому дуже йому вдячні. Проте на 100% забезпечити себе від бана неможливо, як говорити мій друг, щодня банять і тих, хто накручує по 3 $ в тиждень, а деколи уникають цієї долі і ті, хто накручує по 100 $ в день.

Найкращі сайти для накрутки  гугл адсенс
Категорія: Статті про заробіток | Переглядів: 1111 | Додав: Midav | Теги: adsense накрутка, адсенс клики, зароботок с adsense | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Заробіток
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024Зробити безкоштовний сайт з uCoz