П`ятниця, 29.03.2024, 18:51
Заробіток в інтернеті
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Статті про заробіток [29]
Ігри на гроші в інтернеті [5]
Лохотрони в інтернеті [3]
WebMoney [2]
Корисні статті [4]
Монетизація та реклама сайту [2]
Сайт від а до я [2]
Наше опитування
Головна » 2013 » Липень » 15 » За что могут заблокировать WMID, восстановить доступ к WMID
18:14
За что могут заблокировать WMID, восстановить доступ к WMID
За что могут заблокировать WMID, восстановить доступ к WMID

За что могут заблокировать wmid

Кожен користувач популярної платіжної системи Webmoney, отримує величезні можливості, відразу ж після реєстрації в даному сервісі.
Природно, що настільки великий функціонал супроводжується складнощами при використанні, які відбуваються через не знань правил або помилкових дій самих користувачів.
З таким явищем як заблокований WMID, систематично стикаються багато користувачів і в більшості випадків це відбувається з їхньої вини.
Враховуючи те, що платіжна система Webmoney обробляє транзакції з використанням реальних грошей, наявність системи безпеки та різноманітні штрафні санкції, це стандартні функції, які обов'язково повинні бути присутніми в аналогічних системах.

Заблокований WMID
 
За що можуть заблокувати WMID? На це питання є кілька відповідей, які ми розглянемо в даному матеріалі.

1. Однією з найпоширеніших причин є порушення угод, ознайомлення з якими ви підтверджували в процесі реєстрації.
Можливо, ви не читали їх повністю, тому і не знаєте основних положень використання системи Webmoney, що і спричинило за собою блокування вашого облікового запису.

2. Деякі користувачі навмисно надають сервісу Webmoney вигадані дані, що відбувається досить часто і заборонено внутрішніми правилами. Якщо і у вас є електронний рахунок, який зроблений на «спотворені» дані, його можуть заблокувати і врятли вам вдасться довести свою невинність.

3. Згідно з правилами встановленим сервісом Webmoney, передача свого WMID в руки третіх осіб, є грубим порушенням. Якщо ви кому-небудь передавали дані для авторизації, то не дивуйтеся, якщо ваш акаунт заблокують.

4. Якщо ви вже давно користуєтеся даною платіжною системою, то не могли не помітити систему відгуків, яка супроводжує кожен WMID користувача. За наявності безлічі обгрунтованих негативних відгуків, WMID можуть заблокувати.

5. Для розглядів всередині системи Webmoney, функціонує спеціальний сервіс - арбітраж. Якщо ви берете участь в одному з розглядів в якості відповідача, ваш WMID можуть заблокувати до з'ясування причин подання скарги.

6. Система Webmoney вже давно надала можливість своїм користувачам використовувати ліміти довіри - кредити, які можна взяти в іншого користувача. Ваш WMID можуть заблокувати, якщо ви вчасно не повернете гроші позичальнику.

Як показує практика, в більшості випадків все ж вдається відновити доступ до WMID, але при цьому у користувачів з'являється необхідність отримання персонального атестата.

Якщо ви не хочете стикатися з подібними проблемами, краще відразу ознайомитися з правилами використання сервісу, тим більше що вони надаються у вільному доступі на офіційному сайті платіжної системи.
Категорія: WebMoney | Переглядів: 1562 | Додав: Midav | Теги: WMID, заблокувати WMID | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Заробіток
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024Зробити безкоштовний сайт з uCoz