Четвер, 28.03.2024, 18:39
Заробіток в інтернеті
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Статті про заробіток [29]
Ігри на гроші в інтернеті [5]
Лохотрони в інтернеті [3]
WebMoney [2]
Корисні статті [4]
Монетизація та реклама сайту [2]
Сайт від а до я [2]
Наше опитування
Головна » 2013 » Листопад » 30 » Створення сайту - основні поняття.
12:55
Створення сайту - основні поняття.
Дана стаття присвячується новачкам , а саме тим , хто хоче самостійно створити сайт , але не знає як це зробити. Ми докладно розглянемо , як можна створити сайт самостійно , які інструменти для цього знадобляться , і це допоможе вам у його створенні.

Отже , перед тим як приступити безпосередньо до статті по самостійному створенню сайту , я б хотів зупинитися на деяких ключових моментах. Оскільки стаття призначена для новачків , то давайте для початку розглянемо кілька основних термінів. Це потрібно для того , щоб у вас не виникло жодного непорозуміння при прочитанні матеріалу .

Хостинг - в даному випадку під цим словом мається на увазі послуга з надання обчислювальних потужностей для фізичного розміщення ваших сайтів і будь-який інший інформації на сервері, що постійно знаходиться в мережі Інтернет. Саме завдяки хостингу ваші сайти постійно доступні для відвідувачів з будь-якої точки світу. Головне , щоб у них був доступ до інтернету.

Сервер - спеціальний комп'ютер , налаштований для забезпечення постійної безперебійної роботи ваших сайтів. Існують різні типи серверів . Якщо є бажання , то ви можете пошукати потрібну вам інформацію з даної теми , наприклад , у Вікіпедії.

Домен - спеціальне ім'я , по якому буде доступний ваш сайт . У моєму випадку це zarabotayy.at.ua /

CMS - система управління контентом. Під CMS в даній статті мається на увазі спеціальна програма , яка , по суті, є самим сайтом і дозволяє управляти його вмістом. Також часто використовується і інше аналогічне за змістом слово - движок сайту.

FTP - спеціальний протокол , призначений для передачі файлів в комп'ютерних мережах.

FTP- клієнт - програма для доступу до FTP-сервера . У нашому випадку буде використовуватися для завантаження файлів сайту на сервер.

PHP - спеціальна мова програмування, яка використовується на серверах для роботи сайтів .

База даних (БД ) - це сукупність пов'язаних між собою таблиць в яких зберігається вся інформація вашого сайту ( статті , налаштування і т.д.).

MySQL - одна з найпопулярніших і найпоширеніших СУБД (система управління базами даних). Використовується при роботі сайтів для управління базами даних та інформацією , яка в них зберігається .

HTML - мова розмітки , який використовується при створенні сторінок , які ми бачимо в браузері ( програма для перегляду веб -сайтів , наприклад , Opera , FireFox , Internet Explorer).

CSS - набір спеціальних параметрів форматування, що застосовується до елементів веб -сторінки для управління їх зовнішнім виглядом і положенням .


Отже, з основними термінами , які знадобляться нам при самостійному створенні сайтів , ми розібралися. Раптом якщо щось було пропущено , то ви без проблем зможете знайти потрібну інформацію в мережі.
Категорія: Сайт від а до я | Переглядів: 1202 | Додав: alexbz | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Заробіток
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024Зробити безкоштовний сайт з uCoz