Субота, 20.04.2024, 02:52
Заробіток в інтернеті
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Статті про заробіток [29]
Ігри на гроші в інтернеті [5]
Лохотрони в інтернеті [3]
WebMoney [2]
Корисні статті [4]
Монетизація та реклама сайту [2]
Сайт від а до я [2]
Наше опитування
Головна » 2012 » Серпень » 6 » Кліковий спонсор WMZONA
08:33
Кліковий спонсор WMZONA
wmzona.com -- зона твоего бизнеса
Проект WMZONA можна вважати одним з «динозаврів» мережевого бізнесу в САР, існує вже більше 5 років - до цього простої причини такий статус можна йому привласнити цілком заслужено. В історії проекту було всяке: і складні часи, і блокування WMID, проте він міцно стоїть на ногах і займає лідируюче положення серед інших САР. Постійні оновлення підносять сюрпризи, але проект динамічно розвивається і приносить відчутний дохід користувачам. З способів заробітку представлені:

оплачувані листи і серфінг
розділ завдань
біржа рефералів
біржа бонусів (акцій)
власна партнерська програма
трирівнева Реферальна система


Знайомство з проектом почнемо, мабуть, з даунлайн браузера. Перейти в даунлайн можна з правого меню свого облікового запису. Тут відкривається сторінка з повною статистикою власного акка і його рівня прибутковості, із зазначенням реферера, тут же можна знайти будь-якого учасника за його ідентифікатор на проекті. Крім того, прямо з даунлайн браузера можна купити реферала, якщо він виставлений на біржі рефов. Тут же при останні оновлення з'явилася стіна користувача, де учасники залишають свої відгуки, за якими можна судити про людину, як Рекламодавець або ісполнітеле.Для здійснення будь-яких фінансових операцій знадобиться ПДО (пароль для операцій). Будь то додавання завдання, придбання реферала, торгівля на біржах або виведення коштів - будь-яка маніпуляція вимагає підтвердження шляхом вода пароля для операцій. Замовити та згенерувати ПДО можна з пункту «настройки» верхнього меню аккаунта. Новий пароль висилається на прикріплений WMID і для його підтвердження потрібно просто перейти по запропонованому посиланню в повідомленні від автомата проекта.Пароль для операцій служить додатковим захистом аккаунта і засобів на внутрішньому рахунку, пов'язано це з наданої можливістю зміни платіжних реквізитів. Таким чином, у разі необхідності зміни платіжних реквізитів (виведення коштів при цьому заморожується на 30 днів), Ви зможете безболісно провести операцію заміни, а у шахрая в разі злому акаунта не буде можливості ні скористатися Вашими коштами на свій розсуд всередині проекту, ні вивести їх на інший WMID.

Оплачіваемие листи і серфінг - верхнє меню «оплачувані листи». Поруч завжди вказано кількість сайтів для перегляду. Для знову зареєстрованого учасника завжди є 10-15 листів вартістю 0002 $, в подальшому вони з'являються по мірі оформлення рекламної компанії рекламодавцями. Серфінг можна перевіряти з періодичністю рівно 10 хвилин. Саме з таким інтервалом викидається доступний для перегляду серфінг. Схема досить проста: перегляд 30 секунд - цифрова каптча - підтвердження перегляду - зарахування коштів на баланс. Нічого складного, але дохід не великий. Раздел оплачуваних завдань - величезний розділ, наповнений всілякими завданнями. За функціональністю він здатний конкурувати з будь-яким з аналогічних проектів, але не дивлячись на це, продовжує оптимізуватися і поліпшуватися. Дуже зручно розроблений інтерфейс сортування завдань, можливість додавання завдання в обрані і зберігати його як в блокноті. 

Одним з переваг однозначно можна назвати функцію резервування коштів на балансі до виставлення завдання на підтвердження. Отже, для початку потрібно вибрати завдань і зарезервувати, для цього необхідно перейти в розділ доступних до виконання завдань і в тих, які збираєтеся виконати натиснути кнопку «приступити до виконання». Ці завдання перемістяться в розділ нижче (знову ж праве меню користувача) і будуть зарезервовані на добу. Виконувати завдання і відправляти на перевірку вже необхідно з цього розділу. Прямо із завдання можна перейти в даунлайн рекламодавця і оцінити свої шанси на успішне виконання за відгуками інших виконавців. Система банів захищає як користувачів від недобросовісних рекламодавців, проте вона так само діє і в зворотному напрямку. У тому випадку, коли рекламодавець заносить виконавця в бан, виконавцю перекривається доступ до його завдань, в разі потрапляння в глобальний бан - доступ до завдань буде перекритий зовсім. Тому в завдання відправлятися бажано обережно й уважно.

Біржа рефералів - один з найбільш відчутних способів заробітку. Якщо Ви здатні залучати рефералів у великій кількості, якщо ваші реферали стабільно працюють, сміливо можете пробувати себе в ролі торговця. Мінімальні вимоги для виставлення рефералу на біржу: вартість не менше 0,1 долара, прибутковість 0,01, активність за останній місяць. Купівля / додавання на біржі ведеться з підтвердженням операції ПДО, не забувайте про це.

Біржа бонусів (акцій) - симулятор фондової біржі. В середньому одна акція коштує 0,3-0,35 долара. Іншого способу придбання, минаючи біржу немає. Кожна акція приносить стабільний дохід за зберігання 0,0001 $, плюс торги на біржі за рахунок зміни курсів і ставок може приносити додаткові кошти. Крім того зберігання акцій на балансі аккаунта прирівнюється до щоденної активності, таким чином аккаунт отримує імунітет від видалення із системи за більш ніж 3-х місячне не відвідування акка.

Партнерська програма - розрахована на веб-майстрів, які мають сайти, присвячені тематиці про заробіток і для заробітку. В середньому вартість кліка коливається від 0007 до 0012 долара. Рекламні блоки мають кілька видів, але суть контекстної реклами зберігається для будь-якого виду блоку. На даний момент 70% зароблених на партнерській програмі засобів зараховується на баланс сайту і використовується в рекламних цілях (тобто кожен вебмастер виступає в ролі рекламодавця) і 30% коштів зараховується на внутрішній рахунок користувача. Переклад всіх вебмайстрів частково в розряд рекламодавців був здійснено 1 травня 2010 року. Оновлення покликане відсіяти неякісні рекламні майданчики і надати допомогу в розкрутці та розвитку проектів спорідненої тематики. Крім того кожен рекламний блок містить реферальне посилання, що сприяє залученню на проект рефералів з сайту вебмастера.

Трирівнева Реферальна - три рівня рефералів, можливість нараховувати своїм рефералам бонуси за активність, успішно замінюють рефбек, а також отримувати бонуси від своїх реферерів за всіма трьома рівнями. Пропоновані рефферамі бонуси можна побачити на головній сторінці аккаунта. Це служить додатковим стимулюванням для роботи на проекті. Для стандартного аккаунта Реферальна являє собою вертикаль 10-50-5 відсотків відповідно.

Форум та технічна підтримка - є, як у будь-якого поважаючого себе проекту, проте, ні те, ні інше не можна м'яко висловлюючись назвати "живим". Однак їх успішно заміняє рубрика «питання та відповіді». Рубрика розташована в лівій частині сайту і в топі завжди «гарячі» теми. Велика частина простих питань і проблем вже була розглянута, тому нагальна прохання попередньо ознайомитися з уже існуючими постами. Даний хід дозволить отримати відповіді на Ваші можливі запитання, а також уникнути неприйняття з боку інших учасників, що дають відповіді й консультують постійно в цій рубриці.

Мінімальна сума для виплати становить 0,5 долара, яку набрати не складно, виконуючи завдання. Висновок осуществялется протягом 5-10 хвилин, замовлення підтверджується, як і всі фінансові операції за допомогою ПДО - про це забувати не варто.

З переваг проекту також слід виділити можливість масової розсилки рефералам, можливість замовлення рекламної компанії тільки своїм рефералам, а також лист-привітання нового реферала. Лист-привітання надсилається автоматично при реєстрації новачка згідно підготовленого заздалегідь шаблону.

Запрошую до співпраці. На мою допомогу і підтримку, як реферера можете розраховувати. Найпростіший спосіб отримати відповіді на Ваші запитання по внутрішній пошті проекту, де передбачена функція «написати реферер».

                                                   
   Реєстрація

На мою підтримку, як реферера можете розраховувати - у верхньому меню сайту натисніть на посилання «повідомлення», потім бачимо текст «написати повідомлення» і клацаємо по посиланню "реферер", пишите і відправляєте мені, а я в свою чергу завжди відповім на всі запитання Вас питання і допоможу у справі.
Категорія: Статті про заробіток | Переглядів: 1200 | Додав: Midav | Теги: реферал, завдання, кліки, оплачувані листи, заробіток wmz, серфінг, біржа рефералів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Заробіток
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024Зробити безкоштовний сайт з uCoz