Субота, 20.04.2024, 11:56
Заробіток в інтернеті
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Статті про заробіток [29]
Ігри на гроші в інтернеті [5]
Лохотрони в інтернеті [3]
WebMoney [2]
Корисні статті [4]
Монетизація та реклама сайту [2]
Сайт від а до я [2]
Наше опитування
Головна » 2012 » Серпень » 10 » Кліковий спонсор Web-ip
00:39
Кліковий спонсор Web-ip
Web-IP.ru - Система Активной Рекламы
Один з найстаріших перевірених часом проектів. У мережі з 2006 року. Проект має масу переваг і нюансів роботи. Настійно рекомендую всім новачкам і ветеранам заробітку в мережі. Тут кожен знайде свою нішу для розкрутки та отримання доходу. У сфері заробітку пропонуються наступні варіанти роботи:

серфінг (ручний і автоматичний)
розділ завдань
біржа рефералів
біржа показів
двох-рівнева Реферальна з прокачуванням доходу до 100% від серфінгу рефералів першого рівня


Дохід у результаті роботи на проекті не обмежується системою!

Мінімальна сума для висновку 5 рублів. Виплати автоматичні. Верхня межа для автовиплат обмежується типом аккаунта і для початківця становить 100 рублів на добу. Максимальна межа - 1000 рублів для аккаунта типу «VIP».

Отже, подивимося на проект ближче:


Ручний серфінг - перегляд сайтів в ручному режимі. Час перегляду від 15 до 60 секунд. Оплата за перегляд в залежності від таймера. Для облікового запису типу «Стандарт» перегляд 15-ти секундного сайту оплачується в розмірі 0,03 рубля. З підвищенням типу аккаунта вартість перегляду збільшується і може становити до 0,042 рубля за 15-ти секундний перегляд відповідно. Відвідування сайтів з більш тривалим таймером оплачується вище. Серфінг викидається для перегляду в міру замовлення рекламодавцями. Завдяки налаштуванням часу показу для рекламодавців серфінг з'являється на початку кожної години автоматично, серед години - в разі додавання рекламної компанії в ручну. Таким чином, серфінг доступний 24 години на добу. Однак для новачків проекту існує обмеження по репутації. Обмеження встановлено на серфінг у «години пік» - з 00-00 до 02-00 за московським часом. Придбання аккаунта «Лайт» знімає це обмеження повністю, не залежно від рівня репутації користувача.

Автоматичний серфінг - перегляд 20-ти секундних показів сайтів в автоматичному режимі. Працює за принципом обміну відвідуваннями. За перегляд одного сайту нараховується 0,9 перегляду в автоматичному серфінгу. Надалі зароблені перегляди можна використовувати для розкрутки своїх проектів, або продати на біржі. Вартість показу на біржі становить 2 рубля за 100 переглядів, мінімальний поріг для додавання заявки на біржу - 50 показів. Крім того, безкоштовні покази автосерфінгу нараховуються при підвищенні рівня аккаунта у реферера.

Репутація - активність користувача на проекті вимірюється не рівнем його доходу, а рівнем репутації. Репутація нараховується залежно від виду його діяльності: 0,1 за перегляд серфінгу в ручному, або автоматичному режимі, 0,5 за підтвердження виконаного завдання (у разі відмови знімається 0,4). За залучення, або придбання рефералу нараховується 1 одиниця репутації. А також, якщо користувач виступає в якості рекламодавця - за кожен витрачений рубль на рекламу, або завдання, він також отримує +0,1 до репутації. Система відгуків розрахована на регулювання і коригування репутації користувачів, а також служить наочним посібником для з'ясування ставлення до користувача інших учасників проекту. «Вага» відкликання залежить від репутації користувача, його залишає. Коливається від + / - 1 до + / - 5. Накрутка репутації будь-яким способом заборонено! При досягненні репутації 100 знімається обмеження на перегляд ручного серфінгу з 01-00 до 02-00 за московським часом, при досягненні репутації 300 обмеження на перегляд знімається повністю і серфінг доступний цілодобово.

Завдання - розділ призначений для обопільного рішення питань заробітку рекламодавців і користувачів. Завдання мають декілька типів: реєстрації, кліки та інше. Перед тим, як приступити до виконання завдання, уважно ознайомтеся з вимогами, дізнайтеся, яка інформація буде потрібно як підтвердження завдання, подивіться в профіль рекламодавця. Не беріться за завдання, де відсоток відмов перевищує відсоток підтверджень, або відгуки Рекламодавець залишають бажати кращого. Стомостью виконання завдань від 0,15 рубля до .... Верхньої межі немає.

Біржа рефералів - купівля-продаж залучених в систему рефералів. Для багатьох користувачів такий вид торгівлі стає один з найбільш вигідних джерел доходу на проекті. Обмежень на виставлення рефералу на продаж практично немає, за винятком дуже великий схожості по ip у реферала і торговця. Комісія системи складає 10%, крім того одноразово стягується 0,1 рубля при виставленні рефералу на торги. Реферал може перебувати на продажу до трьох місяців.

Реферальна система - система одержання доходу від рефералів першого і другого рівнів. Спочатку реферальная система являє собою 10% від рівня доходів рефералів першого рівня від завдань і серфінгу та 5% від доходів у результаті серфінгу рефералів другого рівня. В результаті підвищення типу акканута можна досягти 100% доходу з серфінгу і 30% доходів від завдань рефералів першого рівня і 75% від доходів при перегляді серфінгу рефералів другого рівня. У списку своїх рефералів можна бачити повну статистику діяльності рефералів першого рівня - дохід, який вони принесли, остання активність, число рефералів другого рівня та їх ВМІД. Сортування йде по часу останньої активності, існує пошук по WMID.

Платіжні реквізити - WMID і R-гаманець. Платіжні реквізити, зазначені при реєстрації на проекті змінити не можна! Про це варто знати і подбати про збереження ключів від свого WMID. Рекомендації можна отримати як на оф. сайті WebMoney, так і на форумі проекту.

Пошук учасників - досить зручна функція, на проекті передбачений пошук по WMID учасника та за логіном на форумі. Для того, щоб знайти учасника по WMID досить ввести його у відповідну форму в меню справа. Щоб знайти учасника за логіном на форумі досить відкрити профіль будь-якого юзера з поста на форумі (натиснувши на його нік в пості) і в адресному рядку замінити нік учасника, на нік цікавить людини.

Одним з достоїнств проекту можна назвати форум проекту, самостійно виконує функції техпідтримки. Форум містить кілька функціональних спеціалізованих розділів і розділ для вільного спілкування «Курилка». З важливих і корисних тим варто відзначити «Питання-відповідь» в розділі «Техподдежка для учасників». Ця тема закріплена і служить для вирішення термінових нескладних питань різного спрямування. Користувачі досить чуйні і охоче відповідають на недурні змістовні питання. Тема «Як боротися з сайтами типу ....» в розділі «Комп'ютери та інтернет» - в темі дані рекомендації по боротьбі з редиректами та іншими неприємностями, які заважають працювати серферу. І багато іншого, в тому числі і противірусний захист в мережі. Не дивлячись на доброзичливу обстановку на форумі, все ж настійно рекомендую ознайомитися з правилами проекту та форуму - велика частина питань відпаде за непотрібністю. На форум можна потрапити двома шляхами: або з меню праворуч, або перейти в одну з гарячих тем у списку ліворуч від основного поля сайту. Теми відкриваються з першого поста, щоб перейти до останніми повідомленнями теми достатньо натиснути кнопку у вигляді стрілочки поряд з назвою теми.

Реєстрація на Wep-ip

Категорія: Статті про заробіток | Переглядів: 1196 | Додав: Midav | Теги: реферали, заробіток на кліках, клікі, WMR заработок на буксах, автосерфінг, заробіток рублів, серфінг | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Заробіток
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024Зробити безкоштовний сайт з uCoz