П`ятниця, 19.04.2024, 20:37
Заробіток в інтернеті
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Статті про заробіток [29]
Ігри на гроші в інтернеті [5]
Лохотрони в інтернеті [3]
WebMoney [2]
Корисні статті [4]
Монетизація та реклама сайту [2]
Сайт від а до я [2]
Наше опитування
Головна » 2012 » Вересень » 19 » Як заробити в Інтернеті, не маючи власного сайту?
18:28
Як заробити в Інтернеті, не маючи власного сайту?
                        Як заробити в Інтернеті, не маючи власного сайту?
Безліч способів заробітку в інтернеті пов'язані з отриманням доходів з власного сайту. Тим не менш, є й безліч інших варіантів. Про них ми і поговоримо далі.

 Не буду вводити вас в оману. Як правило, з сайтом набагато простіше заробити серйозну суму, ніж без нього. Але це не означає, що ви обов'язково повинні створювати свій майданчик для заробітку в інтернеті. Деякі способи дозволяють заробляти по $ 1000 місяць. Можливо, що в великому місті цими грошима нікого не здивуєш. Для регіону же це непогана сума, яка в  рази більше середньої зарплати. Одразу зазначу, що ваш місячний дохід багато в чому буде залежати від вас. Наскільки ви виклали, стільки і отримаєте. При бажанні в мережі можна заробляти хороші суми.

Тепер розглянемо конкретні варіанти заробітку без власного сайту.

Перехід за посиланнями, постинг на форумах і т.д.


Це найпростіший спосіб заробітку. Зрозуміло, він і є самим низькооплачуваним. Поширена думка, що так заробляють в мережі школярі і новачки. Швидше за все, так і є. Якщо Ви хочете відразу заробляти великі суми, спробуйте щось більш серйозне.

Написання текстів


 Можна сказати, що інтернет складається з текстів. Власники сайтів часто не можуть, не хочуть писати матеріали для своїх ресурсів. Вони звертаються до виконавців, які пишуть для них потрібні тексти. Тут є два напрямки - рерайт і копірайт. У першому випадку ви просто переписуєте текст своїми словами, у другому випадку створюєте новий. Другий варіант більш оплачуваний, але і більш складний. Розцінки залежать від вашого професіоналізму. Замовників варто шукати на біржах копірайтингу. Якщо будете писати гарні тексти, то без шматка хліба не залишитеся.

Переклади.


Знаєте іноземну мову? Відмінно. Зараз в мережі можна знайти безліч замовлень на переклади. Платять досить-таки непогано. Все залежить від вашого професіоналізму, того іноземної мови, який ви знаєте. Замовлення можна шукати на біржах копірайтіга, на фріланс ресурсах, на форумах або тематичних блогах.

Специфічні способи.


Наприклад, хтось робить власником сайтів "прогін" по каталогах посилань. Також в інтернеті без проблем знайдуть гроші художники, аніматори. Але це все специфічні способи, для яких потрібні свої знання, уміння. Якщо вони у вас є, то в мережі можна знайти непогану роботу.


Плюси заробітку в інтернеті без власного сайту
Ви можете працювати тоді, коли захочете, коли у вас є вільний час. Якщо ви станете власником великого сайту, то  необхідним регулярно приділяти йому час.

Такий спосіб заробітку - відмінний варіант для початківців. Він дає можливість зрозуміти, що в мережі крутяться величезні гроші, які абсолютно реально можна заробити.

Заробіток в інтернеті може приносити непоганий дохід, якщо підійти до цієї справи серйозно.

Бажаю вам вдалого заробітку. Не сидіть склавши руки. Прямо зараз зареєструйте собі електронний гаманець, куди «потечуть» зароблені вами гроші.
Категорія: Статті про заробіток | Переглядів: 1243 | Додав: Midav | Теги: переклади, написання текстів, адвего, заробіток без сайта | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Заробіток
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024Зробити безкоштовний сайт з uCoz