П`ятниця, 26.04.2024, 01:02
Заробіток в інтернеті
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Статті про заробіток [29]
Ігри на гроші в інтернеті [5]
Лохотрони в інтернеті [3]
WebMoney [2]
Корисні статті [4]
Монетизація та реклама сайту [2]
Сайт від а до я [2]
Наше опитування
Головна » 2013 » Лютий » 20 » Допоможіть заробити в Інтернеті
06:30
Допоможіть заробити в Інтернеті
Допоможіть заробити в Інтернеті

Перший заробіток для новачків

як можна заробити в інтернеті грошіЗовсім недавно, один з читачів цього сайту звернувся до мене з такою заявою «Допоможіть заробити».

Звичайно, спочатку я дав йому кілька посилань на матеріали мого сайту, але він попросив коротко пояснити куди найкраще відразу піти і де починати заробляти. Такі питання, в принципі, не повинні дивувати, адже кожен, хто заробляє в мережі, коли то починав і намагався заробити.

Відсутність наставника може бути першопричиною неможливості заробити в інтернеті новачкові, визначитися з видом роботи, але це ніяк не повинно бути причиною відмови від роботи в мережі.

                                       Як же заробляють гроші


 Коли то і я починав робити перші кроки на шляху до успіху, не маючи досвіду і знайомих, які мені б допомогли, і ось тепер, у мене навіть є свій сайт і стабільний заробіток.

Щоб допомогти читачеві свого сайту
, я склав для нього план дій, виконавши які, він гарантовано отримає можливість заробляти в інтернеті.

Перше, що йому належало зробити, це пройти реєстрацію в платіжній системі. Звичайно ж, я порекомендував йому сервіс Webmoney, тому він є лідером в певних колах і забезпечує найвищий рівень безпеки.

Я і сам вже давно користуюся електронним гаманцем від Webmoney і за увесь час користування, у мене жодного разу не виникало думок про зміну сервісу.

                                       Основні моменти заробітку


Отримавши електронний рахунок в платіжній системі, я вирішив направити його на поштовий сервіс Wmmail, де навіть за перегляди сайтів платять гроші. По-моєму, простіше заробітку просто не існує, і виходячи з його розумових знань, цей варіант був оптимальним.


Регистрація на WMmail


Отже, після реєстрації на Wmmail, він прочитав всі листи, і почав виконувати завдання. Почав з найпростіших, з кліків, голосувань та реєстрацій, поступово розібрався з системою і я звернув увагу, що він почав непогано заробляти, вкладаючи масу зусиль.

Після того, як він заробив перший долар у цей же день, мені надійшла маса подяк, що було відмінною. винагородою за мою допомогу.

Зараз, коли він "вклинився" в роботу і освоїв основні моменти заробітку на Wmmail, у нього вже з'явилася мінімальна реферальна мережf, і він стабільно виконує завдання, що, загалом, приносить йому чесно зароблені гроші.

Звичайно, індивідуально працювати з кожним я не можу, у мене просто немає часу на це, тому що я не перестаю розвиватися і постійно пробую різні способи заробітку.

Якщо ви добре почитаєте цей сайт, то ви повинні розібратися з усіма тонкощами і зрозуміти, як же заробляють гроші в інтернеті.
Категорія: Статті про заробіток | Переглядів: 1580 | Додав: Midav | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Заробіток
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024Зробити безкоштовний сайт з uCoz