Четвер, 25.04.2024, 09:04
Заробіток в інтернеті
Вітаю Вас Гість | RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Форум про заробіток в інтернеті » Заробіток в інтернеті без вложений » Заробіток на кліках » WMMAIL - заробіток на кліках (WMMAIL - заробіток на кліках)
WMMAIL - заробіток на кліках
MidavДата: Неділя, 18.03.2012, 04:24 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Заблоковані
Повідомлень: 16
Репутація: 0
Статус: Offline
Сьогодні WMMAIL є лідером заробітку в Інтернеті, і розкручування Інтернет ресурсів, тому він вважається найкращим почтовиком рунета. Проект був відкритий 2003 року, і працює до цих пір, нарощуючи величезний потенціал заробітку і розкручування. Щодня при вході в акаунт, ми можемо спостерігати постійне кількість користувачів близько 1500, які читають платні листа, виконують платні завдання і т.д. Це найкращий заробіток на кліках.

Для рекламодавців величезний вибір всіляких видів розкручування Інтернет ресурсів. Велика різноманітність у платних завдання, від кліків, реєстрацій до надсилання повідомлень у форуми і блоги. Загалом, цей поштовик пропонує широкий спектр заробітку в Інтернеті. Всі мої рефералы отримують бонуси від зароблених коштів.
Якщо вас зацікавив заробіток реєструємся не пошкодуєте Реєстрація

Тут ви можете залишити свій відгук, поділитися досвідом заробітку і або задати питання, на яке ми спільно з користувачами форуму постараємося відповісти Вам.


бонус 100 рублей на рекламу
заробіток в інтернеті
 
BiznesmenДата: П`ятниця, 06.04.2012, 21:41 | Повідомлення # 2
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 2
Репутація: 0
Статус: Offline
Да, и правда лучший почтовык правда сечас там уже ничего не делаю иногда задания даю но когда то в начале моего зароботка в интернете именно на wmmail узнал много полезно что мне пригодилось в будущем для зароботка.
 
AndreyVasilevichДата: Субота, 21.04.2012, 17:45 | Повідомлення # 3
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
Да, порядочный почтовик. Все более менее понятно. Я только начал первые шаги по веб заработкам и именно с него снял первые копеечки. Всем кто только начинает негритянский труд в интернете в надежде стать белым человеком советую.
 
СоортДата: Субота, 21.04.2012, 20:19 | Повідомлення # 4
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 4
Репутація: 0
Статус: Offline
сайт самый лучший в из себе подобных, проплата приходит в течении 3 робочих дней максимум минималка с 0.1$ снимал неоднократно работаю длительное время на нем

Додано (21.04.2012, 20:19)
---------------------------------------------
Ускоренное выполнение кликовых заданий

В заданиях часто требуется почистить куки перед кликом, регистрацией и т.п. Чтобы не заходить в настройки и не терять времени, нужно использовать 2 браузера: один для просмотра задания на WMmail.ru, второй для выполнения задания.
Первый браузер может быть любой, второй же должен быстро запускаться и иметь возможность автоматической чистки куков при перезагрузки.
Итак, нам потребуется:

Браузер Google chrome (для заданий)
Любой другой браузер (для WMmail'а)
Гугл хром хорош тем, что быстро запускается/закрывается и его можно настроить на автоматическую очистку куков при каждом закрытии. Время его перезагрузки составляет менее 5-ти секунд.

Шаг 1. Настройка хрома.
Запустите браузер, зайдите в настройки. Во вкладке "Расширенные" найдите и кликните по "Настройки содержания". Затем в группе "Файлы сookie" поставьте галочку перед "Удалить cookie и другие данные сайтов при закрытии браузера".
Таким образом, после каждой перезагрузки браузера, куки будут очищаться автоматически.

Шаг 2. Дополнительные настройки.
Часто требуется перейти на сайт через поисковый запрос. В основном требуют Яндекс или Google.
Чтобы эти страницы не приходилось открывать вручную, снова заходим в настройки и во вкладке "Основные" (эта вкладка открыта по умолчанию), в группе "Начальная группа", выбираем "Открыть следующие страницы" и нажимаем кнопку "Добавить".
В открывшемся окне в поле "URL" вводим адрес первого поисковика (http://www.yandex.ru/), а затем такую же операцию проделываем со вторым поисковиком (http://www.google.ru/).

Шаг 3. Выполнение заданий.
Перед выполнением заданий Вам потребуется разделить рабочее пространство на 2 части (для гугла хром и второго браузера). Предпочтение следует отдавать хрому, т.к. основную часть времени Вы Будете проводить в нем кликая по ссылкам.

Ну и напоследок хочу сказать, что клики по гуглу стоят дороже, поэтому выполняйте только задания с гуглом.

Знаю еще много секретов кто заинтересовался и хочет работать со мной, предлагаю вам ко мне в команду --> http://www.wmmail.ru/index.php?cf=reg-newr&ref=Sayu

 
robДата: Вівторок, 24.04.2012, 16:36 | Повідомлення # 5
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 5
Репутація: 0
Статус: Offline
Думаю это очень удобный букс. Кроме того свои доходы реально можно увеличить если привлечь своих рефералов. Главное желание и труд
 
MarkusДата: Вівторок, 24.04.2012, 18:09 | Повідомлення # 6
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
Один из самых лучших и перспективных сайтов для зароботка. Русский понятный для всех интерфейс,масса оплачиваемых заданий,писем,серфинга. Ненапряжное меню,постоянный зароботок от 1$ в день. Особо расписывать секреты не буду,но научу как заработать быстро и безболезненно))) Все мои рефералы получают бонусы в виде $ за регистрацию и выполнение заданий,никто не жалуется))
Так,что милости просим в дружный сплоченный коллетив,который всегда поможет и поддержит. http://www.wmmail.ru/index.php?cf=reg-newr&ref=mxstroitel
 
MidavДата: Субота, 02.02.2013, 02:56 | Повідомлення # 7
Рядовий
Група: Заблоковані
Повідомлень: 16
Репутація: 0
Статус: Offline
Да WMmail и вправду лучший почтовик

бонус 100 рублей на рекламу
заробіток в інтернеті
 
xyduuДата: Субота, 23.02.2013, 17:20 | Повідомлення # 8
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 6
Репутація: 0
Статус: Offline
Для этого Вам не потребуются какие-либо особые навыки или уйма времени. Вы можете находиться где угодно и работать когда угодно! 


1)украинская валюта__РЕГИСТРАЦИЯ ЗДЕСЬ...http://wmu.in.ua/4330-reg.html


2)долларовая валюта__РЕГИСТРАЦИЯ ЗДЕСЬ...http://metro-bux.ru/?r=xyduu


3)рублевая валюта__РЕГИСТРАЦИЯ ЗДЕСЬ...http://www.fprom.net/?ref=31374


4)рублевая валюта__РЕГИСТРАЦИЯ ЗДЕСЬ...http://www.seopromox.net/?ref=13394
 
НиколкаДата: Середа, 17.07.2013, 14:29 | Повідомлення # 9
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 2
Репутація: 0
Статус: Offline
Дополнительный доход для тебя. Здесь ты заработаешь много денег не прилагая особо усилий? Нажми на мой черный юзербар и сразу же деньги в твоем кошельке!

 
AlexgromДата: Понеділок, 16.09.2013, 19:23 | Повідомлення # 10
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
Робота в інтернеті за допомогою Webmoney. Чудовий заробіток ..спробуйте не пожалієте) Перевірено особисто!!! Працюєте лише 2 - 3 години в день, без вкладень!

ОСЬ ТІ САМІ 3 КРОКИ ДО УСПІХУ:

1 КРОК. Зареєструйтесь в системі \ "WebMoney Keeper Mini \", яка знаходиться за адресою:https://start.webmoney.ru/Signup.aspx. Далі створіть собі Інтернет-гаманець WMU-UAH і покладіть на свій рахунок 21 гривню, (для перекладу по 3 гривні на 7 запропонованих інтернет-гаманців і кілька копійок - це комісія, за кожний переказ система знімає 0,8%, я особисто поклала на рахунок 25 гривень). Як це можна зробити - http://www.webmoney.ru/rus/addfunds/. Я поповнила рахунок в найближчому пункті поповнення. Вибирайте той, який найбільш зручний для вас - і дійте!

2 КРОК. Тепер потрібно перевести по 3 гривні на кожен з нижче перерахованих гаманців. Для цього необхідно увійти в свій Гаманець за адресою:https://my.webmoney.ru/login.aspx?ReturnUrl =% 2fdashboard.aspx і вибрати функцію "передати WM" -> потрібно вказати номер гаманця, на який буде здійснений переклад і суму, потім натиснути на кнопку: OK. Повторіть так з кожним з 7-и гаманців, наведених нижче. При перерахуванні грошей на кожен з гаманців у полі "Примітка" ОБОВ'ЯЗКОВО потрібно написати "Прошу внести мене до списку WebMoney " («Внесите меня в список WebMoney-кошельков») і тоді мережеві модератори включать вас у систему, інакше ви не зможете зняти ваші гроші. І так, відправте по 3 гривні на кожен з наступних гаманців: 

1) U109300919943

2) U390989644485

3) U629061853681

4) U103129551887

5) U184388354941

6) U133567472633

7) U169320580466

ПОВТОРЮЮ: щоб одержувати дохід, треба відправити НА КОЖЕН з цих 7 гаманців по 3 гривні. Після того, як Ви виконали КРОК 2, скопіюйте до себе на комп'ютер весь цей текст від початку і до кінця. У скопійованій статті видаліть зі списку гаманців ПЕРШИЙ (ВЕРХНІЙ) гаманець і перемістить 2-ий гаманець на місце 1-го, який Ви стерли, 3-ий - на місце 2-го, 4-ий - на місце 3-го, 5 - ий - на місце 4-го, 6-ой-на місце 5-го, 7-ой-на місце 6-го! А в 7-ий номер, який виявився порожнім, впишіть НОМЕР Вашого гаманця! 

3 КРОК. Додайте цю статтю (або оголошення з посиланням на сторінку зі статтею, яку ви легко можете зробити на одному з безкоштовних сайтів, наприклад: http://narod.yandex.ru). Статтю і посилання на Вашу сторінку розміщуйте на сайтах про роботу, але не менше, ніж на 50-100 форумах і новинних стрічках (News Groups). Запам'ятайте - чим більше ви розмістите, тим вище буде Ваш доход.Розміщення цієї статті на 200 форумах, навіть на найменш відвідуваних, ГАРАНТУЄ Вам дохід 25000 гривень - ЦЕ МІНІМУМ! Протягом 2,5 місяців. Більше розміщень - більший дохід (при цьому в геометричній прогресії). Отже, коли ви досягнете першої позиції в списку, Ви будете мати тисячі гривень. Це коштує всього 21 гривень - невелика сума в наш час і головне - ЦЕ ПРАЦЮЄ!
 
openДата: Неділя, 01.12.2013, 23:10 | Повідомлення # 11
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 5
Репутація: 0
Статус: Offline
НАДОЕЛО ЦИКАТЬ ПО ЦЕНТАХ ????!!! ВАМ ИМЕНО СЮДА!!!! ВОТ ЕТО ПРОРИВ В РАБОТЕ ИНТЕРНЕТА!!!! ГЛАВНОЕ ПЛАТИТЬ И ХОРОШО ПЛАТИТ!!!!!
Продвинутый немецкий почтовик
Платит доллары
Есть аренда рефералов
Минимум на вывод $2

можна и бесплатно начинать работу а можна и так:

Самая выгодная стратегия заработка
Затраты $79 ( аккаунт + 200 рефералов)
1 день. Покупаете аккаунт «премиум+» за 39$ и 200 рефералов за 40$. Это приносит $4 в день.
4$ х 3 дня = 12$
на 3 день добавляем на баланс 28$
покупаем ещё 200 рефов за 40$

Теперь у нас 400 рефов которые дают нам 8$ в день
8$ х 3 дня = 24$
на 6 день добавляем на баланс 16$
покупаем ещё 200 рефов за 40$

Теперь у нас 600 рефов , которые дают нам 12$ в день
12$ х 3 дня= 36$
на 9 день добавляем на баланс 4$
покупаем ещё 200 рефов за 40$

Теперь у нас 800 рефов , которые дают нам 16$ в день
16$ х 3 дня= 48$
на 12 день мы больше ничего не добавляем, на балансе у нас 48$ из них
тратим 40$ на покупку очередных 200 рефералов и можем выводить 8$

Теперь у нас 1000 рефов , которые дают нам 20$ в день
20$ х 3 дня = 60$
Покупаем ещё 200 рефов и продолжаем действовать таким образом каждые 3 дня,
до максимального количества рефов — 2000 рефов, которые дают нам прибыль 40$ в день

Рефералов можно покупать один раз в 3 дня. Расчет выше - это идеальный вариант, в
реальности желательно иметь небольшой запас примерно в $40, чтобы не
терять время и как можно скорее набрать доступный максимум в 2000
рефералов и выйти на максимально возможный доход.

Для реестрации!!
http://wad.ojooo.com/register.php?ref=slavanfan

Такой же аналог только КАнада
http://www.nerdbux.com/?ref=Slavanm3ffdgdfde34432cd

ВЫПЛАТИ ИЛИ ДОКАЗАТЕЛСТВА КАК ВАМ УГОДНО!

http://pixs.ru/showimage/tM7JQeOzy8_7656042_9932386.jpg
http://pixs.ru/showimage/1381659728_7559313_9932434.png
http://pixs.ru/showimage/ojooo1vypl_7677163_9932443.png

ДУМАЙТЕ!!!!!!
 
putsanДата: П`ятниця, 03.01.2014, 03:32 | Повідомлення # 12
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 8
Репутація: 0
Статус: Offline
Етот зароботок для тех кто целими днями сидит в соц сетях. Всьо што надо делать ето вступать в сообщества, ставить лайки и делать пости. Даже не надо регистрироватса просто надо нажать кнопку "войти через вк" и всьо можете начинать зарабативать вот ссилка:

 http://vktarget.ru/?ref=518082 .

Чтоби перейти на сайт скопируйте ссилку и вставте в новом окне!
 
Den4ukДата: Вівторок, 06.10.2015, 10:13 | Повідомлення # 13
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 8
Репутація: 0
Статус: Offline
Зароботок на автомате http://q.gs/96Oh0

Додано (06.10.2015, 10:13)
---------------------------------------------
Зароботок на автомате http://q.gs/96Oh0

 
pavlo713Дата: П`ятниця, 04.03.2016, 15:44 | Повідомлення # 14
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
Заробіток в інтернеті на кліках, читання писем, просмотр реклами!!!
Заходь по силці, реєструйся і заробляй
http://www.wmmail.ru/index.php?ref=ultratec
 
yarota2016Дата: Середа, 24.08.2016, 01:16 | Повідомлення # 15
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
заробляйте http://
www.wmmail.ru/index.php?
cf=reg-newr&ref=andriymia

Додано (24.08.2016, 01:13)
---------------------------------------------
заходьте http://
www.wmmail.ru/index.php?
=andriymia сайт для заробiтку платить справно не пошкодуете

Додано (24.08.2016, 01:16)
---------------------------------------------
приводьте рефералiв та заробляйте http://
www.wmmail.ru/index.php?
=andriymia

 
Форум про заробіток в інтернеті » Заробіток в інтернеті без вложений » Заробіток на кліках » WMMAIL - заробіток на кліках (WMMAIL - заробіток на кліках)
  • Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Пошук:

Copyright MyCorp © 2024Зробити безкоштовний сайт з uCoz